Yagmurakyurek _Betus58_ hayrlisi olsun inslh ben artık hastneye haftada bir gidiorum en son 3100 dedi 9subata gene gidicem
_Betus58_ Yagmurakyurek ayy maşallah benimki ikinci ilki erkek buda erkek olucak benim ilk hamileliğimde hiç böyle yalancı sancı ağrı sızı hiç bişey olmamıştı kasılma vardı sadece bunda çok farklı geliyor birde 8 Yıl oldu ilk dogumuma ,🤭
LamiyaCetinkaya vezozcan ya aslında ben de evde çekeyim diye 2 saat bekledim ama ilkini de 4.5 saatte doğurduğum için riske atmak istemedim, hastane de zaten arabayla 30 dk mesafede 🥲
vezozcan LamiyaCetinkaya ben kızımda 13 saat sancı çektim oğlumda da 4 saat evde 4 saat hastanede bakalım bu nasıl olacak 😀
LamiyaCetinkaya Mervemetin34 Ya Allah afiyetle büyütmeyi nasip etsin 🙏 inşallah ben de biran önce doğururum, ilk dogum değil tecrübeliyim ama bazen yanlış alarm da olabiliyor demek ki 🤷
LamiyaCetinkaya Emanetimmm kesinlikle öyle, şimdi gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. Döndüm geldim eve yarın sabah yürüyüşe çıkıcam artık, bu bebeğim ilkinden daha kilolu olacak gibi, 40a kadar beklemek istemiyorum o yüzden 🥲
bbaby44 LamiyaCetinkaya kız bende 37+2 yim ama sendeki bu acele ne doğurma isteği ne 😁 ben tam 40 haftasi dolsun diye dua ediyorum sonuç olarak 9 ay 10 gün boyunca sürekli gelişim içinde anne karnında erkenci olmasınlar
LamiyaCetinkaya bbaby44 ahahshs sen de 30. haftadan sancı çekmeye başla bakalım 40 doldursun diyebiliyor musun 😂😂 ben ilk bebeğimi 39+6′da doğurdum ve gerçek sancılara sesim bile çıkmadı yalancılara alışkın olduğum için. O yüzden bunu bari biraz erken doğurmak istiyorum 😁😁
LamiyaCetinkaya Arzuanne benim de açıklık çok değilmiş tam olarak söylemedi ama az dedi canım. Maalesef yanlış alarmmış🥲
Arzuanne LamiyaCetinkaya az da olsa bir açıklık var gerisi gelir bence sıcak duş yürüyüş squat hurma ananas dene benim bebe inatçı ama bence bunları yapanların çoğu doğurur sorun benim oğlan da 😄
LamiyaCetinkaya Arzuanne daha hiçbir şey yapmadım ben de 37 olmasını bekliyordum, artık bundan sonra tüm tuşlara basıcam bakalım 😂
Arzuanne LamiyaCetinkaya ben 35 ten beri deniyorum 38 olc neler yaptım 3 haftada benim oğlanda tık yok çok da hareketli ama hareket ederken kanala da mı girmiyor açıklık da mı yapmıyor anlamadım ki
Beyzab95 LamiyaCetinkaya o bende de oluyor özellikle geceleri ve ilk uyandığımda geceleri sürekli oluyor gündüzleri hiç olmaz arada bazen
Beyzab95 Arzuanne ya bu kanala girme nasıl oluyor ben anlamadım benim bebeğin kafası aşağıda kanalda demek nasıl oluyor