LamiyaCetinkaya Yaklaşık 5 dk arayla 2-3 sancım oldu şuan takip ediyoruz yine gelecek mi diye. Midem bulandı demin kusacak gibi oldum. Ya üşüttüm ya da doğuruyorum galiba, dua edin doğuruyor olayım 😂😂
Emanetimmm LamiyaCetinkaya Allah bı avazda kurtarsın. İlk gebeliğim o yüzden sormamda sakınca yoksa sanciniz hani bazilari diyor ya sertleşme, çocuğun biyerde toplanması gibi mi yoksa adet krampları gibi mi? Allah kolaylık versin 🌹🤲
LamiyaCetinkaya Yagmurakyurek sen bana dua et bugün doğurayım da her sancıda sana dua etmezsem ne olayım 😂
Yagmurakyurek LamiyaCetinkaya ayy dua edeyimde insalalh doğurursun 🫶🧿 rabim bebeğinizle sizi kavustursun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
LamiyaCetinkaya MMerve34 deme hastane yarım saat uzaklıkta 😂 doğru düzgün sancı bekliyorum şuan çok hafif var boşuna da gitmek istemiyorum 😀
Mervemetin34 LamiyaCetinkaya canım ben dün doğum yaptım sabah 9 buçukta sancım başladı 5 dakikada bi sonra 3-4 dakikaya düştü sancım evde çektim sancımı saat 1 gibi hastaneye gittim 6-7 cm açıklığım olmuştu hatta doktor dedi biraz daha dursan evde doğuracakmışsın saat 14:34 te kızımı kucağıma aldım çok şükür 37+5 te doğurdum ilk gebeliğimdi ve gebe arkadaşlarıma önerim doktoru dinlesinler ne kadar güzel ıkınırsanız o kadar hızlı bebişler geliyor ben çok güzel doğum yaptım Allah herkese nasip etsin inşallah yarın müsait olduğumda anketle bu sürecimi anlatacağım korkan annişler varsa diye ve not olarak doğumdan sonra süreç çok daha kolay oluyor bebiş bakmak hiç zor değil Allah çok güzel enerji veriyor. 🥰
LamiyaCetinkaya Emanetimmm benim ilk doğumum böbrek ağrısı gibi bir ağrıyla başladı, ama şimdi sertleşme ve gaz sancısı gibi bir ağrı var. Düzenli geliyor ama çok canımı yakmıyor henüz
Meryeminannesi20 LamiyaCetinkaya ya bi benmi kaldım 37+1 salı günü doktora gıtcem bende 🥲 sancı mancı yok henüz 🤣
LamiyaCetinkaya Meryeminannesi20 hiç doğuracağıma inanmıyorum ki zaten, düzenli olduğu için gidip bir kontrol ettiricem acilden ama muhtemelen eve yollarlar bugün doğurmam😂
H1tce2 Meryeminannesi20 ben 38+1 oldum kız dur ben sıramı geçirim 😂 Rabbim sağlıkla hayırla doğumu nasip etsin inşallah canım
Annecibebe LamiyaCetinkaya benimde göbek deliğimin yanları ağrıdı dün kuru sancı şeklinde öncesinde kasık ağrım oldu yalancı sancı olabilir mi 31 haftalığım ben daha yalancı sancı nasıl oluyor bilmiyorum 😬