Selam anneler 30+6 günlüğüz bugün artık geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli bölük uykulardayım 🥵 Daha uzun bir zamanım var ama bir an önce kavuşmak istiyorum bebeğime ❤️

deryaa45 yine o haftalar rahat, bebeğinizle aynı bedende 2kişi olmanın tadını çıkarın. Hamileliğin ilk 3ayı ve son 1ayı çok zor hatta son bir ayı 9aya bedel diyebilirim🙈 geri kalan ayları hamileliğin balayı resmen. O aylardada bazı sıkıntılar olsada son aya geldiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız, o aylar rahatmış dersiniz ki ben 2bebemide 9ay değil 10ay karnımda taşıdıgım için benim için ekstra zordu🙈 oğlumu 41haftalıkken, kızımıda geçen hafta 41+1de doğurdum. Size de hayırlı sağlıklı kolay doğumlar inşallah Allah yardımcınız olsun bi avazda kolaycacık doğurup sağlıkla mutlulukla kavuşun. En güzel zamanda ve en güzel şekilde tabi inşallah🙏🥰❤️🌸

canparelerim_ Ah o zaman bugünlerin de tadını çıkarayım 🙈 Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi ❤️❤️❤️

deryaa45 benimde 30 bitiyor artık belirtileriniz neler kendimi çok kötü hissediyorum yaklaştıkça ben 😟

30+2 ben uzun zamandır rahat rahat nefes aldığımı hissedemiyorum 😂

nisanne Ben geceleri kendimi çok soluma doğru yatmaya şartladığım için bölük pörçük uyuyorum sürekli uyanıyorum 😬 Ve artık eğilip kalkması çok zor oluyor bu konuda da çok zorlanıyorum 🤍