Olivia EbruMD benim doktor suni vercegini soyledi 41 haftaya kadar gelmezse sezeryan dusunucegim son şey zaten 🥴
Olivia EbruMD Öyle tabi ama iki tane oğlum var cok zorlanirim biri 5 buçuk biri 2 buçuk yaşında biraz aktifler ve benim öyle çok yatmam pek mümkün olmaz o ağrıyla malesef baş edemem 😔
Gizemavs Bende 39+2 deyim kızlar erken gelir dendiği icin sn gec 38de doğuracağım diyordum ama nerdeyse sürem doldu 😂 Acıklığınıza her gittiğinizde bakıyor mu doktorunuz? Benimki sadece usg ve nst bakıyor
Olivia Gizemavs cuma günü gittiğimde bakıldı 2 cm açıklık vardı ilk defa bakildi önceki dogumlarimda bakilmamisti yarın tekrar nst için gidicem umarım tekrar bakmazlar 🥴
Lg050393 Olivia evet, plasenta yüzüne yapışmışdı, kordon dolanmaları vardı, benim vicudum doğuma uyğun değildi
Olivia Lg050393 anladım bende korkuyorum bişey olur da sezeryan olurum diye . Sizin için de hayırlısı buymuş hepimiz için hayırlısi neyse o olsun ❤️
miniiiikfasulye Olivia Ahaha kim dediyse yalan kızım 40 +1 geldi ondada niyeti yoktu su geldiği için zorunlu yatış oldu suni sancıyla 😂😂