1cocuklumom Pamuk__ stoktada asla fazla çıkmadı pişikte yapmadı baby turco güzel bi marka bence ben asla ilk oğlumda yaşamadım pişik
Meyranas 1cocuklumom evet şuan 2 yaşına gircek 6 numara kullanıyom numaralar büyük gelebilir size ama her paketin kalıbı aynı değil malsf bazen büyük bazen küçük kalıp oluyor
1cocuklumom Meyranas aynen olabilir doğru ben baby turco kullandım ondan sordum arasında baya fark var diye
Meyranas 1cocuklumom sleppy olsun baby turco olsun numaralarına göre değil kalıpları küçük hani e bebek bezlerini kullanın derim arada kampanyalar oluyor ucuza geliyor diğerleri çok pahalı sayılarına numara büyüdükçe bez sayısı azalıyor fiyat yükseliyor
1cocuklumom Meyranas ben baby turco kullanıyorum ilk oğlumda da kullandım 2 yaşında çok memnun kaldım ikincisi içinde baby turco stok yaptım bizde olumsuz durum olmadı ondan kalıplar biraz dar turco da haklısınız
Meyranas 1cocuklumom biri bana bez vermişti çünkü sleppy bide baby turco oğluma kullandığım bezle numaralar aynıydı ama o ikisinin kalıbı yenidoğan gibiydi bende kendime adet olduğumda pet yerine kullandım 😁😁
1cocuklumom Meyranas doğru kalıplar biraz dar ama mesela oğlum Şuanda 24 aylık 16 kg 5 numara oluyor hâlâ güzel bi bez sleppy ben çok memnun kalamadım biraz kullandım önlem diye de bez vardı o tamamen berbattı