Gamzeacis Yeliz34 bnm de doktorum sezeryan için 27 28 Şubat ddi ama daha karar vermedim sezeryan mı normal mi
Yeliz34 Gamzeacis hadi gel beraber doğuralım 🤣aynı gün🤣benim zorunlu sezeryan ilki sezeryan oldu buda öyle Olcak
Yeliz34 C9-3_g genelde 39 kadar tutmak istiyorlar ama ben 39a kadar dayanamam sanırım şikayetlerim çok biran önce gelsin istiyorum 38 iyidir 🤣doktorunla sen karar verebilirsin bana mart 2 yada mart 3 dedi ben 27 şubat dedim 🤣
C9-3_g Yeliz34 bende duramıyorum inanılmaz bir şekilde sancı var ve deli danalar gibi dolaşıyorum özellikle gece Mart 1 de alsa diyorum bende keşke 37+3 oluyorum o zaman
Gamzeacis Yeliz34 😅😅benim de belimde doku bozukluğu var duruş bozukluğundan kaynaklı doktorum normal zorlayabilir ddi şişlik var . Sağlık problemi olmadıktan sonra normal daha iyi diyor kararsızım haftaya karar vericez çatı kontrolünden sonra
Nurbusra_ 35+5 olduk yarın kontrolümüz var sezeryan olacağı için artık doktorum gün verir diye düşünüyorum en son 34+3 te gitmiştim kilosu 2700 2 hafta önden gidiyo demişti şimdi kaç kilo çok merak ediyorum 🙂
Yeliz34 Nurbusra_ verir verir canım bu gitmene sağlıkla gelsinler ben 29da gelsin istemiyorum o yüzden 27 şubatı istedim 🤣yoksa doktora kalsa mart başı 🤣
Nurbusra_ Yeliz34 bende 29 unu istemem ilk gebelik zaten aslında 39 a kadar kesin kalsın öncesinde almam demişti ama kilosu 2700 2800 gibi olunca önden olunca 38 de alırız dedi bakalım ne dicek yarın çok heyecanlı 🙂🙂
Lg050393 Yeliz34 35. haftayız, en sona 32+ hafta iken gittik müayinemize, 2500 qram kilosu 46 santim boyu idi
HawailiMom Kızlar idrarımda enfeksiyon çıktı antibiyotik alıyorum alt karnım ağrıyor bazen ama çoğunlukla karnım normalde ağrıyor ayakta duramıyorum karnım sertleşiyor sizde de oluyor mu
Seyma_ozgel-47 Bende 35 haftalı oldum ama bebeğim kilosu 2 kilo çıktı doktor haftasına göre gerilmiş dedi