Yeliz34 Delidolu aynıyız evet bendede aynı alt ağrımok oluyor uzun süreli ayakta kalamıyorum haraketleri çok sertleşti artık yeri daraldığı için bence 😳
C9-3_g En son 32+3te gittim 2250 Gr dedi doktor 34 te kontrol var bakalım ne çıkacak ve ikinci sezeryan olunca ne zaman veriyor tarihini günü yani
Yeliz34 Delidolu 27 şubat canım alınacak inş sana verdilermi gün kiloları hemen hemen aynı doğarlar ❣️🙏
37_glbhr 35+6yim yarın 36 olcam en son 34+2 de gittim 2440 gramdi boyu tam soyleyemiyorlar artık.. 45 cmdir dedi tahmini..benimki hala dönmemiş başı yukarda ayaklar aşağıda halada öyleyiz bakalım inşaallah doner 😄
Gamzeacis Yeliz34 bnm de doktorum sezeryan için 27 28 Şubat ddi ama daha karar vermedim sezeryan mı normal mi
37_glbhr Yeliz34 evet normal ilk tercihim doktorumda bekleriz dönmesini 38-39 a kadar dönmezse mecbur sezeryan dedi ☺️ ama duyumlarim genelde öyle bahsedilen gibi illa 36 ya kadar dönmesi gerekiyor şeklinde değil son haftada döndü diyen çok duydum ☺️
Yeliz34 C9-3_g genelde 39 kadar tutmak istiyorlar ama ben 39a kadar dayanamam sanırım şikayetlerim çok biran önce gelsin istiyorum 38 iyidir 🤣doktorunla sen karar verebilirsin bana mart 2 yada mart 3 dedi ben 27 şubat dedim 🤣