Merhaba bayanlar bugün 40+1 olduk normalde dün doldu haftamız 4 gün önce kontrolden geldim açılma yok bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş nişan su vs hiçbir şey gelmedi hafif sancılarım var normal istiyorum benim gibi olup normal doğum yapan var mı?

Mehtapasel bende aynı şekilde bekliyorum yarın 40 hafta oluyoruz tam, sancı açılma hiçbir şey yok 🙁

büyük ihtimal sezeryan olacağız çevremde çoğu kişide öyle diyor hayırlısı neyse o olsun bebişler sağlıklı olsun da doğum yaparsan haberleşelim

Mehtapasel valla bende aynıyım kuzum ya yarın 40 olucam ama hiçbirşey yok Salı günü tekrar gidicem bakalım çatı muayenesi için ne diyecek 🙄ordada bi şey demezse 41. Hatada suni sancı veririz dedi doktor..Sağlıkla gelsinler inşallah

GPinar benimde yarın 40+3 oluyor kontrole gideceğim hafif sancılarım var ama sürekli değil hayırlısı bakalım

Mehtapasel Amin canım benim bende Şuan sancı felanda yok bende Salı gideceğim Allah nasip ederse Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza akmayı nasip etsin ❤️