annelik_4 Leman89 hayır doktor bana 12.haftaya kadar dinletmedi zararlı diye ama kalp atışının güzel olduğunu söylüyordu bende artık pek merak etmiyordum şükür 12.haftada dinledim Doktorlar pek onermiyor
Leman89 annelik_4 anladım bizde bugün duyamadık da o yüzden tedirgin oldum biraz kiloluyum ondan mı acaba daha altı yada yedi haftalık galiba
annelik_4 Leman89 bu haftalarda daha erken kiloyla alakası yok 8.haftadan sonra duyulur biraz sabır 😊
Dicle35 thekaderrrr ama benimki ilk başlarda sagdaydi en son sola geçmiş bu attığım son ultrason fotosu🤔
Ebrar_65 2prensesannesiiii Anladım canım benim Demek ki yanıldım Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla gelsin prenses hanım
2prensesannesiiii Ebrar_65 amin canım olabilir illa doğru çıkacak diye bişey yoktu sadece tahmin yürütüyoruz burada 🥰 hayırlısıyla gelsin yola 2 prenses annesi olmakla devam🐣🐣 güzel kızlarım benim🌺🥰🙏🏻
Ebrar_65 2prensesannesiiii Evet canım gerçekten öyle illaki doğru olabilecek diye bir şey yok Rabbim sağlıklı mı büyütmeyi nasip etsin iki prenses cennettir Cennet kız çocuğu cennettir Cennet Rabbim sağlıklı Kocan olmayı nasip etsin
goktugalpmom Ebrar_65 merhaba sızın tahmınlerınız genelde çıktığı da oluyor sıze kesın haber verıcem zaten ☺
2prensesannesiiii Ebrar_65 amin canım benim öyle kocamı o kadar seviyorum ki bi 74 hafta daha ömrünü uzattım😂 haberde çıktı ya bilimsel olarak kanıtlandı kiz çocukları babalarının ömrünü 74 hafta uzatıyor diye 😂☺️💕