thekaderrrr Ebrar_65 6-7 haftalık olsa daha iyi olur belki bebek yer değişmiş oluyor çünkü ama değişmemişse kız canım
Dutluilknur Ezel16 rahim hafif üstten basık çıktı canm. Adet olmayı bekliyorum şimdi ona göre hareket edecez
Ezel16 Dutluilknur Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine nasip etsin inşallah 🤲🏻💜
annelik_4 Leman89 hayır doktor bana 12.haftaya kadar dinletmedi zararlı diye ama kalp atışının güzel olduğunu söylüyordu bende artık pek merak etmiyordum şükür 12.haftada dinledim Doktorlar pek onermiyor
Leman89 annelik_4 anladım bizde bugün duyamadık da o yüzden tedirgin oldum biraz kiloluyum ondan mı acaba daha altı yada yedi haftalık galiba
annelik_4 Leman89 bu haftalarda daha erken kiloyla alakası yok 8.haftadan sonra duyulur biraz sabır 😊
Dicle35 thekaderrrr ama benimki ilk başlarda sagdaydi en son sola geçmiş bu attığım son ultrason fotosu🤔
Ebrar_65 2prensesannesiiii Anladım canım benim Demek ki yanıldım Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla gelsin prenses hanım