thekaderrrr Cansuserkan kız olduğunu öğrenmiş 6 haftalık halini atmış işte canım 🤣 yani şuan daha büyük 😁
thekaderrrr Birsenminik Google a mutlu resim diye yazıp ilk çıkan sayfaya girip ordan resmî yükleyip kopyala deyip buradaki yoruma gelip yapıştır diyeceksiniz 🫶🏻
thekaderrrr Zuhalsebu kese şekline göre değilde kese içi yerleşiminde sağ ve sol olarak bakıldığında daha çok tutuyor
Zuhalsebu thekaderrrr benimkini ben anlamadım ay ona baktım ama Kızda doğru o direkt kesenin dibinde oradaymış daha 7 haftalıkken filan sanırım
thekaderrrr mrym32 inşallah canım Allah gönlüne göre versin ❤️ Kaç haftalık şuan belli olduğunda cinsiyet yazarsan sevinirim 😘
thekaderrrr Birsenminik ramzi teorisine göre tahminde bulunuyorum canım tabiki sadece bir tahmin ama %80 oranda tutuyor 😘😍 belli olunca bana da söylerseniz sevinirim
Birsenminik Nasıl anladın canım benim belirtileri m kızımda olduğu gibi de erkek diyince farklı bi heyecanlandim
thekaderrrr Zumersa 8 haftalık oiiiyy bu büyümüş biraz teoriye göre ama solda görünüyor yani kız bebiş bence ♥️
Prensiminannesiyim thekaderrrr benim 6 haftalıkken ve 8 haftalıkken kesede bebeğin bulunduğu yerler farklı 6.haftada solda 8.haftada sağda 😂😂