Daisykck merhaba doğum yaptım kızım bir haftalık oldu bugün,Seçil hanımda yaptım çok memnun kaldım,39. Haftada suni sancıyla yatışım oldu.Ebeler odamda bana mat pilates topu getirdiler,tütsü yaktılar,nstye hiç bağlı kalmadım ben ara ara yürüyüş yaparken tek bi aletle karnıma tutup ara ara baktılar kalp atışlarına ,harekette engellenmediğim için çok mutlu oldum,sancılarım arttıktan sonra doğumhaneye geçtik ordada sıcak suya girdim yine ebe kuruladı üzerimi değiştirdi ,her konuda yardımcı oldular hiç bi konuda zorlamadılar Herşey kendi kendine ilerledi son açılmalarda geldi Seçil hanım,doğumum hızlı ilerledi fakat bebek doğduktan sonra plesantam çıkmadı orda biraz sıkıntı yaşadım Buda doktorla alakalı bişey değildi genel olarak hastaneden memnun kaldım odama çıkınca hemen çorba ve lohusa şerbeti meyve tabağı gönderdiler,böyle ilgili olunca eşimde verdiğimiz paraya üzülmedim dedi ,sigortamız yoktu 26 bin olarak ödeme yaptık,sigortalılarda 20 bin lira oluyormuş ,sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim