yusasmami Zeytinyağı+şeker ile scrub yap üstüne vazelin sür gece uyumadan önce mutlaka sabah bile o vazelin dudağında uyanacaksın öylesine yoğun bişey zaten gün içinde evdeysen mutlaka vazelin sür çok yoğun olduğu için dışarıda tercih etmeyebilirsin dışarıda da ruj vesaire sürüyorsan altına balm üstüne ruj şeklinde sürebilirsin makyaj yapmıyorsan da sadece balm sür ama hiç vir şey sürmeden kesinlikle dolaşma bunları yaptığım için bu gine kadar 1 kere kuruluk yaşamadım ❤️
Gloria06 Benim de haftalardır aynı.. güzel su içiyorum, güzel kaliteli balmlar ile nemlendiriyorum ama yok. Sabaha yumuşak ama gün içinde yine perişan halde oluyor..
Begovicka Kizlar blistex shea yagli olan balm, mukemmellll. Gece suruyorum sabah hala ayni duruyor dudagimda, insallah denerseniz sizde yarar ❤️🥹
mavinisa bende aynı durumdaydım hatta dudak ğstlerim kıpkırmızı oldu çatlaklar oluştu birde egzema ile ugraştım o süreçte bana doktor dudaklarım için hametan mavi renkte olanı verdi kurudukça sabah öğle akşam sürdüm yumusacık oldu çatlamadı bir daha yatmadan öncede sürdüm sabaha yumusacık oluyor .
Pinklove Lavabotuvar Canım Boro plus lip balmı mutlaka işe yarar. Geve uyurken sür ertesi gün tüm gün dudakların pamuk gibi oluyor. Dışarı çıkarken de mutlaka sür soğuk hava dudaklarını çatlatmasın. Bebek yağı sürme dudağına ağzna gider zararlı olur hamilesin hem