Bugceeeee An itibariyle 17.haftaya girmiş bulunmaktayım var mi bizimle aynı olanlar sizde durumlar nasıl kızlar bende ara sora bel ağrısı oluyor birde midem genelde şişkin,rahatsiz oluyor onun dışında iyiyiz :)
1palyaco Bugceeeee 17+5iz . Ağız tatsızlığım var mide bulantım içinde prilam kullanıyorum . Çok nadir ağrılarım oluyor tabi . Bunlar dışında iyiyiz çok şükür 😇
Iremparlkc2 Bugceeeee mide rahatsızlığın için doktorundan gavıscon şurup isteyebilirsin eğer uygun görürse o baya rahatlatıyor çünkü
Seldahilal Bugceeeee ben 17 haftalık hamileyim ama kendimi hamile gibi hisetmiyorum 😂😂 ilk gebelik cinsiyet belli değil dhaa haftaya kontrol var ozm belli olur inşallah
1palyaco Bugceeeee kullandığım sürece bende etkisini görüyorum bırakmaya henüz cesaret edemedim birkez acaba düzeldim mi diye bıraktım ama istifra etmiştim oyüzden tekrar başladım 🥴 yine bi ara cesaretimi toplayıp deneyeceğim.
1palyaco Bugceeeee evet oğlum olacak 😍 14+4 de öğrendim ondan sonra daha gitmedim doktorum kesin bence demişti. 5gün sonra randevum var tekrar bakalım . Sizin belli mi ?
Bugceeeee 1palyaco evet benim de 4 gün önce randevum vardı kız dedi doktorum hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Symnr166 17+4 bizde 🤭Benimde bel ağrım oluyor, ve kasık ağrılarım oluyor çok bazen kramp giriyor çok geriliyor hatta idrar yolu enfeksiyonumda yok yani neden böyle oluyor anlamadım küçük tuvaletimi yaparken bile çok sıkışıksam ağrım oluyor yaparken
Selvanur4141 Symnr166 aynıyız canım az tuvaletim olsada sanki tutmusumda ağrı yapmış gibi oluyo 🙂 bnmde aynı enfeksiyon yok 2 gün önce kontrolüm vardı gayet iyi yeri dedi büyüme ağrıların var idrar icn de bol sutuketmeyedevam baskı yapabilir dedi🙂
Seldahilal 1919-sultan bende 17+3 ilk gebelik hareket hisetmiyorum herkez normal olduğunu ve ilk gebeliklerde dhaa geç hissedildiğini söylüyor
1919-sultan Seldahilal benimde ilk gebelik karnım çıktı göbek deliğinden 3 4 parmak assagida ama hiç hareket bişey yok sanki içimde hicbisey yokmuş gibi 😃
Bugceeeee Seldahilal benim ikinci gebeliğim bende hissetmiyorum olabiliyor öyle değişkenlik gösteren bir durum bence