Birsen56 29+6 2iz ve gece uyumak mümkün değil 3 gündür uzandımı nefesim daralıyo 1 türlü uyku tutmuyo
hayalim35 emirtimr1 bizim 81 gün zor günlere geldik ağrılı geçiyor geçer inş su gibi geçiyor valla doğumdan snra kupa niyetine bebeğimi kaldırırım havaya heralde anca öyle kutlanır sanırım 😄
emirtimr1 hayalim35 zaten dünya üzerinde bir anne için en kıymetli varlık evladı askım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥹💜
Arifealkn Edus35 ayyy bende 24+6 yım ama uykuya doyamıyorum bıraksanız saatlerce uyurum üzerimdeki halsizlik ve yorgunluk hiç gitmiyor resmen çok uyuduğum zamanda başımın ağrısına katlanamıyorum 😵💫
hayalim35 Kubra-nur5 duşa gir bi de öyle bak kesilmezse ağrın sancılar arasındaki dk yi tut düzenliyse doğum başlamış demektir doğum sancısı naparsan yap geçmez
C9-3_g 33+4 gece uykusu sıfır tepiklemeden duramayan bir bebem var çok hareketli aşırı derecede ne uyku koydu bende nede mide devamlı yukarı doğru vuruyor
Colakmelike hayalim35 canim benim Allah yardimcin olsun cok zor bacak arana ve ayaklarinin altina yastik koy biraz olsa agrilarin hafiflicektir insallah sende de ise yarar
hayalim35 Colakmelike saol canım denicem valla çok zor büyüdüğü için bazen tekmelerinden bile yatamıom
Denizs16 alaismom senin daha yakınmış😅 ilk gebelik mi? Çok merak ediyorum bide bizim kız hiç yüzünü göstermedi aşırı heyecanlıyım😅
Sadecemavii 36+2 bebek kanala girmiş doktorum bana sen 40ları görmezsin 37 38 dedi bugun de aşırı derecede kalan batıyor ağrıyor ve kasıklarımda baskı var korkuyorum cidden uyku falan haram resmen 🥺