hayalim35 Edus35 28+3 ağrılardan yatamıyorum belimde çok ağrıyor kırılmış sanki üstüne asla uzanamıyorum yan uzanıyorum 10 dk içinde bacaklarım felç oluyor sanki mide yanmaları ve sık idrara çıkma yatamıyorum sabaha kadar
Colakmelike hayalim35 canim benim Allah yardimcin olsun cok zor bacak arana ve ayaklarinin altina yastik koy biraz olsa agrilarin hafiflicektir insallah sende de ise yarar
Elifttk Edus35 28 hafta ıkızler ne tarafa yatsam o tarafımda toplanıyorlar yanıyo resmen uyuyamıyorum ne yesem mıgdem yanıyo eskıyo tuvalete gıtmek ayrı zten
hayalim35 Kubra-nur5 ara ara adet ağrısı gibi hem beline hem karnına vuruyorsa ve devamlı olacak şekilde değil de arada yokluyorsa sancıdır mesela ağrı girdi ve 1-2 dk sürüp geçiyorsa ve bi kaç dk snra tekrar aynısı olursa gibi eğer öyleyse sancı bu ve aralıklarını tut kaç dk da geldiğine bak düzenliyse doğum değilse ve duşa girdiğinde geçiyorsa yalancı sancıdır 🌸😊
Kubra-nur5 hayalim35 sadece belimde var kasıklarıma vurmuyor şuan belimdeki adet sancısı gibi yürürken geçiyor uzandığım zaman hissediyorum ağrıyı
Leylayz Edus35 haftamız 31+2 huzursuz bacak sendromu yaşıyorum sürekli ayağımı ıslatıyoruz uykumu bölüyor zorluyor
Gzdesri 37+5 son 3 gündür yalancı sancılarla başım dertte hareketlerim günden güne kısıtlanıyor. Gündüz her şey çok güzel ama gece olunca karnım dahada fazla büyüyor nedense ve rahim kasılmaları çok yaşanıyor 🥴
hayalim35 emirtimr1 bizim 81 gün zor günlere geldik ağrılı geçiyor geçer inş su gibi geçiyor valla doğumdan snra kupa niyetine bebeğimi kaldırırım havaya heralde anca öyle kutlanır sanırım 😄
hayalim35 Kubra-nur5 duşa gir bi de öyle bak kesilmezse ağrın sancılar arasındaki dk yi tut düzenliyse doğum başlamış demektir doğum sancısı naparsan yap geçmez