Serife07 Canlarim ben 19 haftalık hamileyim rahimime baski hissediyorum gece 5 yada 6 defa lavaboya gidiyorum gündüz de aynı şekilde bi baskı var ve lavaboya gidince afedersiniz çok az küçük abdestimi yapıyorum neden acaba yardım edin?
Haticeyildiz Serife07 bebek baski yapiyomus yastik olarak kullaniyomus idrar torbasini bende ayni durumdayim
crescent_ Serife07 yatmadan en az 2 saat çnce su içmeyi bırakırsanız gece wc ye kalkmalar azalabilir. Benim de aynı sorun vardı ve bu şekilde en aza indirdim 🙂 gece yanıma yine de su alıyorum ve olur da kalkarsam az az içip öyle yatıyorum.
Gulden Ben de her gece 3 defa uyanıp lavaboya gidiyorum. Gün içerisinde çok geliyor,çarşıya alışverişe falan çıktığımda en büyük sorunum lavabo aramak oluyor.
_2023 Serife07 27ozlem evet haklısın da insanın özguvenini yerle bir ediyor neysek çok takmıyorum yani bebek sağlıklı olsunda
Serife07 Gulden maşallah canım benim hayırlısı olur inşallah galiba bebek büyüdükçe biz tuvalette yatacaz 😀
Gulden Serife07 Amin canım senin de hayırlısı olsun inşallah. Öyle görünüyor bu gidişle😊 olsun napalım sağlıkla doğsunlar da gerisi önemli değil🤗