tatlibebegim_ birLinaannesi ay sizde mi lina koycaksınızz bi kızım olsaydı bende lina koycaktım ama oğluşum oluyo🥹
asell13 Minik-aslan3446 78dim 73 kiloya düştüm 19. Haftaya kadar kilo almadım sonra birden almaya başladım verdiğim kilolalarla beraber işte şuan 86 kiloyum 🤷♀️
MorKelebek54 birLinaannesi son 94 gun. Boyle bi oost acali 5 gun olmjs hizli gecmis zaman ne ara o kadar oldu 😂 zamanin icindeyken inan ki zaman gecmiyo gibi geliyo ama geriye bakinca zamanin hizli gecmis oldugunu farkina varsiyisum ☺️☺️
birLinaannesi asell13 bende 10 kilo aldım umarım daha fazla almam ama alacak gibiyim 😬😬 Hayırlısı olsun inşallah 🥲
Minik-aslan3446 asell13 hm senin oncede biraz varmis bian gozum korktu dogumdan sonra verirsin uzulme🫶
Nazlibeydilli_9 birLinaannesi son 97 bende senin gibi düşünüyordum canım ama bir baktım ki bu güne geldik kızım kle birlikte inşallah sağ salim bu günleri de geçiririz hep beraber rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin miniklerimizi 😍🌸👼❣
birLinaannesi Emel1744 akıntı var evet ama o şekilde değil 🥹 doktorla konuşun ilk randevunuzda Rabbim beterinden sakınsın
birLinaannesi asell13 bende 10 kilo aldım.. sonu yok mu bu ızdırabın Allah’ım diye geziniyorum ortalarda 🤦🏻♀️😂
birLinaannesi -rzrnmrt47 ne kalmış şunun şurasında yahu..😍❤️ hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻🌺
asell13 birLinaannesi alırız canım daha 3 ay var ben yememe çok dikkat ediyorum ondan çok kilo alıyorum bebek kilo alsın diyoruz ister istemez bizde şişiyoruz 😅