biryetmezikincisiolsuun Adetimden 10 gün geçti iki testide peş peşe yaptım. Daha belirgin olması gerekmezmi?
biryetmezikincisiolsuun Yazmelegi_ evet var tamamda daha kırmızı olması gerekmezmiydi onu soruyorum keseyi görmüştü doktor çok zor gördü ve nokta kadar bende test vardı bi denemk istedim
biryetmezikincisiolsuun 5959lap canım yukarda bi yorumum var okurmusun herşey tamam kan testini verdim kese var ama zor görünüyo nokta kadar kese
5959lap biryetmezikincisiolsuun geç döllenme var beta kaç çıktı benım kızım zamabında senın gıbı oldu 15 gün sonra gittim tam kese bebek kalp atışı hepsini duydum gördüm
biryetmezikincisiolsuun 5959lap adet gecikmesinden bir gün sonra verdim 103 çıktı 8. Gün de 2859 çıktı
biryetmezikincisiolsuun Mehmetabay0990 evet verdim adet gecikmesinden bir gün sonra verdim 103 çıktı 8. Gün 2859 çıktı
5959lap biryetmezikincisiolsuun tam ozaman 15 gün sonra gıdın Ultrsynla baksın hem bebegı görür hemde kalp atışı doktor bısey demedımı
5959lap biryetmezikincisiolsuun Devlet’e gıdıysenız onlar öyleler maalesef benım ilk kızıma 3 aya kadar kımyadal dedı bebek yok dedi ben inanmadım ozele gıttım bebek burda dedı alttan baktı Ultrsynla sen 15 gün bekle