Cemreeamine B-Y94 pazartesi sağlık ocağına gidiyim diyordum buradaki devlette şüphem var diyince yapmıyorlar
Cemreeamine Yazmelegi_ kaset yaptım bir kez daha pozitif erken gebelik yaptım negatif Regl de olmadım hala pazartesi kan vermeye gidicem sağlık ocağına
Cemreeamine Dilaradefe28 test yaptım kaset pozitif ama erken gebelik negatif çıktı aklım karıştı baya kan da belli olmadan sevinmek istemiyorum pazartesi sağlık ocağına gideceğim size de haber veririm
Dilaradefe28 Cemreeamine benimde gecikti nornalde olcagim gunun aksamina olurum gecikmezdi bukadar 3.gunum bugun regl gunumde test yaptim 2 gun omce yani negatifti bilmiyorum bende pazartesi kan vericem bakalm hayirli haberler aliriz insallah
Ozlem1993 Cemreeamine kuruma çizgisi diye birley yok diye biliyorum gebelik yüksek ihtimal bi kan tahlili yaptırın derim
Cemreeamine Dilaradefe28 kızlar bir şey sorucam ben Regl oldum ya ama simsiyah kan geliyor çok yoğun değil sebebi nedir sizce bir de 3 gün gecikmenin ardından hiç siyah kan gelmezdi
Cemreeamine Ayselcnt hiç hatırlamıyorum gerçekten 20 tlydi fiyatı bundan sonra asla evde gebelik testi yapmayacağım çok umutlandırdı beni ikisi de pozitif çıkınca kan vermek en iyisi
Dilaradefe28 Cemreeamine dis gebelik falaj da diyor internette bence devam ederse bir doktora gorun derim