umut0808 B-Y94 yumurtlama çatlama gününü biliyormusunuz çatlamadan 10 gün sonra yükseliyor beta, tüp bebekte hazır embriyo için bile test günü daha geç oluyor, kısacası çok erken 3 gün sonra erken gebelik yapın bence o şekilde takip edin
mrp2023 B-Y94 2 gün var aramızda benimde 29 unda çatladı yumurtam canım ☺️ ben daha hiç test yapmadım tutuyorum kendimi birlikte bekleyelim
Mmeelliikkee B-Y94 çook erken bakmışsınız, hevesini kırmak istemem umutlandırmakta istemem en doğrusu beklemek , zaman gösterir. Bir hafta sabret gönlüne göre olur inşallah
B-Y94 mrp2023 yaa sen ne güzel insansın ne kadar güzel kalbin var 🥰 duygulandım inşALLAH kuzum senin benim burada isteyen herkese yakın zamanda olsun ❣️❣️❣️🤲🏻🤲🏻
mrp2023 B-Y94 sen benden 2 gün öncesin canım ondan sen benden önce yap ben 4 aydır bebek istiyorum 4 aydır negatif görmekten yoruldum adet tarihimi beklicem yapmayacağım test ☺️💐
B-Y94 mrp2023 aceba o kadar sabredebilcen mi 🥰😂 hayatım ben yapayım 2 gün sonra sorna yazıcam sana 4 gün sorna da sen yaparsn kesin bak ben diyim 😂❣️
mrp2023 B-Y94 bu aydan çok ümitliyim bakalım inşallah ikimizde buradaki tüm isteyenlerde hamiştir 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
mrp2023 B-Y94 sabretmeye çalışıyorum test almadım 8 inde sipariş edicem internetten anca gelir 10 una kadar 😅😅🥹
B-Y94 mrp2023 ay inşALLAH bitanem o yazdıklarını bana o kadar güç ve mutluluk getirdi ki dediğin gibi beraber başarıcaz canım ❣️
Nurellaasss B-Y94 Oğlumda da böyle oldu benim. 3.30 mu ne çıkmıştı. O zaman da geç döllenmeymiş mesela pko olduğu için geç döllenme oluyor benim. Şimdi oğluşum 4 yaşında 🥰 Allah gönlüne göre nasip etsin kuzum ♥️
Gizemd-01 B-Y94 benim adetime 10 gün vardı çok hasta oldum gebelik şüphem belki vardır diye doktor ilaç vermeden kana baktı 0,54 çıktı gebe değilsin dedi ilaçları vurdu bana . Bir hafta sonra öğrendim hamile olduğumu adete 3 gün kala beta 231 ..
B-Y94 Gizemd-01 ayy bakalım benimde olucak mı adetime var daa değerim 1. 20 yüselir mi diye düşünüyorum ve umut ediyorum bunları duyunca okuyunca da aceba diyorm yavrum ❣️😘
Gizemd-01 Ego hayatımda ilk defa inanılmaz derecede ishal oldum. Resmen tutamıyordum bez bağladım. Halsizlik vardı. Biraz ateş. Gebede değilim diye doktor serum taktı antibiyotik ilaç da verdi. Kullandım hamile olduğumu bilmeden.
Elf0241 B-Y94 Canım benim kızımda adet gününe 5 gün kala yumurtlamadan 10 gün sonra beta 4 çıkmıştı 4 şüpheli bir değer hamile değilsiniz ama oladabilir yüksekebilir demişti aile hekimim sonra yükseldi çok şükür. Ama bu kadar küçük bir değerde öğrenincede 2 günde bir kan verip yükselip yükselmediğine bakıyorsunuz birazcık stresli. 1.20 bence yükselebilir inşallah Allah gönlünüze göre verir.
Civcicvv B-Y94 ay sizi ümitlendirmek asla istemem Rabbim inşallah kucağınızı doldurur🥰❤️ bende 1.20 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptım 5.07 2.gün tekrar yaptım 14.88 geç döllenme sanırım.. inşallah sizinde artar🤲🏻🤲🏻