B-Y94 Canlarım ben dayanamadım bugün kan verdim 🥰 adetime 7 ila 9 gün var tamam erken ama burada da internette araştırdığımda görüyorum bazılarında çıkıyor. Kanda %100 çıkıyor ufak değer de olsa çıkıyor diye yaptım belirtilerim de vardı. Bel ağrısı kasık ağrısı aşırı yeme isteği göğüste kaşıntı vs vs. Ama değerim 1.20 çıktı üzücü taraf bu 😢 bu sonradan yükselir mi geç döllenme mi gebelik olabilir mi kafam karıştı
mrp2023 B-Y94 27 si idi heralde senin çatlama beta şuan çok normal böyle çıkması 0 çıkmamasına sevindim ben
Nurellaasss B-Y94 Regl dönemim 3 gün geçince 1.20 çıkmıştı. 13 gün geçince 30 çıktı şimdi 7 haftalık 🥰 geç döllenme
Tubatgn B-Y94 Adetinize daha var betanın böyle çıkması çok normal. Geç döllenme olamaz. Geç döllenme dediğimiz şey beklediğiniz adetin 10 ila 15 gün gecikmesi sonucunda öğrendiğiniz gebeliktir. Adet gününüzü bekleyin. O zaman beta yükselirse geç döllenme olmuş olmuyor. Tam zamanında öğrenmiş oluyorsunuz Birde ilişkiyi yumurtlama döneminde yaşamanız ihtimali daha çok arttırır. İlişkiden 11 12 gün sonra kana geçer beta hormonu ama günlerde önemli
Suzaneker Gec dollenme olabilir benimde oyle oldu bana gore sekiz haftalik hamile olmaliyim doktor diyor gec dollenme olmus olabilir 7 haftalik gibi gorunuyorsun dedi. Umarim hersey gonlunce olur
B-Y94 Suzaneker ayy inşALLAH kuzum da rakam tuhaf ya ne 0 nede 5 aralığında 1.20 kafam karıştı yani 0 olsa hiç beta üretmemiş mi oluyor 1 de mesela üretmeye mi başlıyor
Duygu_30 B-Y94 ben oluyo bayakontrole gitmişttim öylesine gebe kalmadan aylar önce benim de 1.20 çıktı 0 çıkıcak diye bişry yok
B-Y94 mrp2023 başka bir uygulama var dur ondan bakayım ama sana yazayım sen öyle diyince dur bakayım hemen takip de etmedim çatlama matlama falan adetten sonra beyaz yumurta akı gibi akıntı olunca çatlama oluyor diye biliyorum dur bacım geliyorum
B-Y94 mrp2023 oyy bitanem valla bildin bak hatırladım şimdi takvime de bakınca 😂🥰 süpersin evet 27 en Yüksek zaman yazıyordu. Birde yumurtlamadan önce de ilişki oldu spermler de 3 ila 5 gün canlı kaşdığına göre öyle tahmin ettim
mrp2023 B-Y94 cunku betanın artması için rahimde olması lazım embriyonun ki vücuda sinyal versin beta artsın, tüplerden rahime gelmesi günler alıyor henüz çok erkense bu değer çok normal
B-Y94 mrp2023 off çok heyecanlıyım ama rakam garip yani önü açık mi hiç bir beta olmazsa 0 veya 0.5 çıkmıyor mu bir kere daha verdim geçen sene ekim ayında 0.5 yazmıştı çünkü
mrp2023 B-Y94 2 gün var aramızda benimde 29 unda çatladı yumurtam canım ☺️ ben daha hiç test yapmadım tutuyorum kendimi birlikte bekleyelim
mrp2023 B-Y94 bir kez beta baktırdım canım ondada 0.100 çıktı bence seninki gayet iyi başarıcaz bence yükselicek beta hcg değerin
B-Y94 Nurellaasss birde böyle görüyorum bak 🥰 sadece seni değil başka postlarda da okumuştum oluyor öyle bal senin bide adet gecikmesinde 1.20
Busraltn Nurellaasss 13 gün içinde idrar testi yapmışmıydınız? Benimde bugün 15.günüm gecikmede dün test yaptın negatif
Sevvalll42 Nurellaasss testlerde çıkıyomuydu sizin 3 gündür adetim geçti belli belirsiz çıkıyo kan vermeyede gidemedim hastane uzağa taşındı
Nurellaasss B-Y94 Oğlumda da böyle oldu benim. 3.30 mu ne çıkmıştı. O zaman da geç döllenmeymiş mesela pko olduğu için geç döllenme oluyor benim. Şimdi oğluşum 4 yaşında 🥰 Allah gönlüne göre nasip etsin kuzum ♥️
umut0808 Her hastanenin referans degeri farklı oluyor, beta negatif ama zaten cıkması imkansz şuanda cok erken
B-Y94 umut0808 ama kuzum ben internetten de bakıyorum burada da görüyorum 10 gün önce bile 5.2 10 15 gibi rakamlar gördüm bide internette 7 ila 10 günde bile kanda tespit edilebilir yazdı
umut0808 B-Y94 yumurtlama çatlama gününü biliyormusunuz çatlamadan 10 gün sonra yükseliyor beta, tüp bebekte hazır embriyo için bile test günü daha geç oluyor, kısacası çok erken 3 gün sonra erken gebelik yapın bence o şekilde takip edin
B-Y94 mrp2023 yaa sen ne güzel insansın ne kadar güzel kalbin var 🥰 duygulandım inşALLAH kuzum senin benim burada isteyen herkese yakın zamanda olsun ❣️❣️❣️🤲🏻🤲🏻