• Doğum
  • Sezeryan-sonrası- arkada bıraktıgın evlat korku heycan hepsi karıştı 😔😔😔

36.4 olduk hamd olsun. Salı günü sezeryan için gün vericek doktorum. İkinci dogumum.gayet iyiydim ama dün geceden beri resmen bogazımı sıkıyorlar çok gerginim kötü bi şekilde korku sardı oğlumu düşünüyorum bi taraftan ya diyorum çıkamazsam ordan neler yasycgmı bilmek dahada korkutuyor beni 😔

Busra61CN

Busra61CN bence hiç korkmayın. Allah yardımcı olucak. Benimde sezeryan olucak o konuda korkum yok. Sizde rahat tütün içinizi. Güzel şeyler düşünün. Bebegede güzel enerji gönderin Olucak bitecek ve bebiş kucaginizda olucak 🥰

Busra61CN ahhh bende 32. Haftadayim, oglum 19 aylik sizinle ayni hisleri paylasiyorum.. ama guzellik dusunelim guzel
      Olsun

Hayat31 hiç yoktu doğurup gelicem diyodum ama dün geceden beri bişi oldu çok sağolun ya hepimiz saglklı alalım kucagımza

ececan2006

ececan2006 evlat bırakmak geride zormuş cidden dogunca yetebilcekmiyim ikisine birden düşüncesi hele. Rabbim bütün evlatlarmza adaletli sekılde yetebilmemizi nasip etsin

Busra61CN kardeşim eğer olacak var ise sezaryen işin sadece bahanesi olur zaten. Gece yattığımızda sabaha çıkacağımız belli mi ? Değil maalesef.. Sen Allaha sığın dua et bol bol .. Rabbim kolaylık versin🌸💕

Busra61CN yaa sizi okadar iyi anlıyorumki benimde yarın 38 haftama giticem ve kızımı nasıl bıtakıcam bensiz yemez içmez uyumaz hep onu düşünüyorum 😞

Ervamsd ayyy bu annelik neden böyle daha bir saat öncesi bunun için ağladım iki tane bırakıp gidecem bende pazartesi 3.sezeryanimi olacam inşallah bir an önce hayırlısıyla doğurup evime gelmek istiyorum 😔