Tugcetukez birmeleginannesi_ Öyle oluyor herkez banada sakliyorsa kesin kız demişti birde ben deli gbi ekşi aseriyordum o yüzden herkez kız kız dıe umitlenmisti erkek diyince şaşırdılar 😁😁😁
birmeleginannesi_ Tugcetukez al benden de o kadar gram canım tatlı çekmedi istemedi ama her gün illaki limon yiyiyodum kız sandı herkes bu yüzden 🤭
minikmucizeemaak birmeleginannesi_ Çevre hep söyler, bemimde belirtilerim kızdı deli gibi konumlu şeyler ve turşu yiyordum. Ama gönlümden hep erkek geçiyordu da eskilerin dediği belirtiler bunlar doktorun onayladığı değil 😂
birmeleginannesi_ minikmucizeemaak aynen doktora diyoduk çevre böyleyse söyleyse kızdır diyolar sürekli dedik öyle bişey yok eskiden doğma laflar onlar demişti bende bu gebeligimde anlamış oldum bunu🤭
br2023 Tugcetukez Yaa bilmiyorum kız kardeşim fln hep kendni saklyrdu o yüzden dedm erkekler direk belli ediyor çünkü ilk defa öyle bişi gördüm 😁
semamel myavocado bakalim cuma gitcem 19+2 olcagiz insallah ögrenirim artik iki doktor muhtemmeln kiz dedi