Ezel16 birmeleginannesi_ Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹🩵
birmeleginannesi_ minikmucizeemaak bana herkes kız demişti bizde kendimizi odakladik artık bu sonuç bizi bile baya şaşırttı🤭🤭
Cnuryasar birmeleginannesi_ içime doğdu bir de benim kızımla ultrason fotosuna asla benzemiyor direkt anladım💓💓🧿🧿
minikmucizeemaak birmeleginannesi_ buradaki sadece tahmin o yüzden odaklanmayız bence buradaki sonuca, sağlıklı olsun en önemlisi o 🫶🏼
Hacire21 Merhabalar. Ben 14 haftalık hamileyim doktor bana bı tahminde bulunmadi. Sadece kabarma var dedi . Kabarma ne demek oluyor 😊
birmeleginannesi_ Hacire21 bilmiyorum ki belki cikintinin belirginlesmesindrn bahsediyordur benim doktorumda emin olmadan söylemedi 🤭
birmeleginannesi_ minikmucizeemaak sadece burası değil ki çevrede öyle diyince bide belirtilerim falan hep kızı gösterince biz çok şaşırdık ama tabiki ilk bebeğim biz ikisinide çok istiyoduk o yüzden çok sevindik bunada rabbim sağlıkla versin hayırlısını versin yeter bize
myavocado birmeleginannesi_ ay erkek geçti benim içimden ama hiçbir bilgim yok bu konuda tamamen hissettiğimi söyledim 😊
birmeleginannesi_ myavocado benim erkek çıktı 🤭 ya doktora da emin olmadan söylemeyin demiştik oda emin olunca söyledi 🤭
semamel myavocado bakalim cuma gitcem 19+2 olcagiz insallah ögrenirim artik iki doktor muhtemmeln kiz dedi
minikmucizeemaak birmeleginannesi_ Çevre hep söyler, bemimde belirtilerim kızdı deli gibi konumlu şeyler ve turşu yiyordum. Ama gönlümden hep erkek geçiyordu da eskilerin dediği belirtiler bunlar doktorun onayladığı değil 😂
Tugcetukez br2023 Benim oğlumda kendini hep sakladı çikolata yediğim halde kontrol gününde hep sakladı tam 17haftada erkek dedi doktor ❣️
birmeleginannesi_ Tugcetukez bende de sakladı hatta annemler falan sakliyorsa kız dediler baya ama oğlum şaşırttı bizi🤭🤭
br2023 Tugcetukez Yaa bilmiyorum kız kardeşim fln hep kendni saklyrdu o yüzden dedm erkekler direk belli ediyor çünkü ilk defa öyle bişi gördüm 😁
Tugcetukez birmeleginannesi_ Öyle oluyor herkez banada sakliyorsa kesin kız demişti birde ben deli gbi ekşi aseriyordum o yüzden herkez kız kız dıe umitlenmisti erkek diyince şaşırdılar 😁😁😁