3_oglan_annesi Eddakayaa yeniyol sokak da oturuyorum yani meydanda tepe okulun aşağısı tarafından ya birde happykids kullanıyor musun hiç yabancı gelmedn bana
Eddakayaa 3_oglan_annesi bi 4 ay kadar öncesine kadar kullanıyordum sonra sildim tekrar hamile kalınca burayı yükledim
3_oglan_annesi Eddakayaa happy kidsde konusmusuz gibime geliyo iki prens annesiyim ben belki tanırsın 🤭
Eddakayaa Ssshhrr ilk defa bu kadar çok tepede oturana denk geldim yaa sonunda 😂😂 sen neresindesin❤️❤️
Ssshhrr Eddakayaa ben güvercintepe kısmında kalıyorum daha çok ama komşu yani sonuçta 😅 mahmut şevketin oradayım
3_oglan_annesi Eddakayaa ewet 😂 büyük oğlum bı kaç kişiyi çıkarmıştı bnde bilmiyorum kimleri çıkarmış megersem senide elemis 🤭
Eddakayaa 3_oglan_annesi hatırlamaya çalışıyorum şuan buluscaktik ama benim yüzümden iptal olmuştu dimi 🥹
3_oglan_annesi Eddakayaa ewet hep senin yüzünden 😂 dermişim nasip cnm olur birgün tesadüfen karşılaştık ya vardır bı hayır 😁
Eddakayaa 3_oglan_annesi hatırladım hatırladım ben sen sinirlendin çıkardın sandım o yüzden geri istek atmadım ama kendimi hep mahcup hisettim bence kaderin bir oyunu bu 😂 bir şekilde denk geliyoruz
Eddakayaa Ssshhrr kız çok çok çok yakınız bende kayactiy rezidans varsa onun üst sokagindayim biliyomusun
3_oglan_annesi Eddakayaa bakalım iki gündür adet olmdm dün test yaptm çizgi çıktı sabhda sağlık ocağına gidip kan vercm gittinmi hastaneye kalp atışı duydunmu