TheMother Medineuyanik an itibariyle 39 olduk :) meydan bana da yürüme mesafesinde ama 20 dk falan oğlum da zıpır olduğu için pek gitmiyorum o tarafa
Medineuyanik TheMother ayy bende 39+2 oldum 00.00 itibariyle 🤭 küçük çocukla zor oluyor zaten ya birde hamile olunca iyice zor oluyor bu durum valla haklısın
TheMother Medineuyanik dün annemlere geldim sırf şu son bikaç gün dinleneyim diye nasipse cumartesi doğumum var
Merv18 nur34_ evet canım orada yapmayı düşünüyorum bende Aylin hanıma gidiyorum bayadir, normal mi oldu
Medineuyanik TheMother ay hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻 benimde pazartesi son kontrolüm var 39+6 oluyorum o gün bakalım doktor ne dicek o gün belli olucak herşey
Nesrn34 Eddakayaa benimde ikinci meydana gittim de hep 3 aydayım daha gitmicem sanırım özel hastane yada başka hastaneye gidicem :)
Eddakayaa Nesrn34 orda kalp atışı falan dinlenmiyor ekranıda çok kaliteli değil fotoğraf çeksen bile güzel cikmiyor zaten kağıtta vermiyor o yüzden çok sıkıntılı ya
3_oglan_annesi Eddakayaa yeniyol sokak da oturuyorum yani meydanda tepe okulun aşağısı tarafından ya birde happykids kullanıyor musun hiç yabancı gelmedn bana
Eddakayaa Ssshhrr ilk defa bu kadar çok tepede oturana denk geldim yaa sonunda 😂😂 sen neresindesin❤️❤️