Nesrn34 Eddakayaa Seyidoğlu kasabını biliyormusun onun ara sokağında yukarı tarafta eski Murat çeyiz vs
asel-yasarrr Cansu3333 fiyat neydi peki evet doğum yapılmıyor burada yapsanda küvez falan yok ihtiyaç halinde
Cansu3333 asel-yasarrr şafak hastanesi sezeryanı 20 bin normal 10 bin dedi benm yaptığm hastane gazi hastanesi 13 dü normal 15 sezeryandı
asel-yasarrr 1fatma_nurr elbir fırın var biliyor musun caddede manav falan var karşısında tam oradayım 🤣🤣gelirim tabi sende gelll sen neredesin tam
1fatma_nurr asel-yasarrr bilemedim orayı ya sen daha cok merkeze mi yakınsın acaba hic görmedim mahallede ben salı pazarında yakinm yuruyerek 5 dakka falan biraz daha mahalle icindeym bim market falan var etrafında hep inşaat yapılıyor oralardaym ben
Eddakayaa Nesrn34 ikinci bebek suanlik meydandaki polikliniğe gidiyorum sonra cam sakuraya gecicem inşallah ❤️ senin kaçıncı gebelik hangisine gidiyorsun
Nesrn34 Eddakayaa benimde ikinci meydana gittim de hep 3 aydayım daha gitmicem sanırım özel hastane yada başka hastaneye gidicem :)
asel-yasarrr buussra-000 yok hayır kadın bir doktordu hicran dı adı soy adını hatırlayamadım hala duruyor mu