asel-yasarrr Busbusd1 evet küvetiz bile yok o hastanede doğum yapmazdım ama sadece takiplerine oraya gidiyorum doğumu cam be sakurada düşünüyorum
Aminealeyna Eddakayaa Eyüp Yeşilpınardayim bende 25 yasindayim 4 yaşında bir kizim var 23 haftalik ikinci kizima hamileyim ☺️❤️
Hlnnyldzz Merhabaa bende 26 yaşındayım 3,5 aylık hamileyim istanbul bahçelievlerde oturuyorum yayla da 💖💖💖💖
Hlnnyldzz Happy_123 merhaba muayene ücreti nedir bende bahçelievlerde oturuyorum doktorunuzun adı nedir ben 3 doktor değiştirdim memnun kalamadım:(
Happy_123 Hlnnyldzz ben halkalıda oturuyorum Bakırköy’e gidiyorum doktor için İncirli caddesinde meltem eğilmez kalkavan 1.200 tl özel muayenesi var tecrübeli doktor bizde önerimle başkadık 2-3 haftaya doğumum olcak artık
Hlnnyldzz Happy_123 hemen bende araştırayım çok teşekkürler. Sağlıklı doğumunuz olur inşallah acısız ağrısız❤️
Cansu3333 asel-yasarrr irfan beye giidyodum sonra doğuma girmediği içşn şafak hastaneisne yonlendırdı 500 evler oda cok phalaı geldi gecen hafta doğum yaptm gazi hastnesnde cok nemnun kaldm
asel-yasarrr Cansu3333 fiyat neydi peki evet doğum yapılmıyor burada yapsanda küvez falan yok ihtiyaç halinde
asel-yasarrr 1fatma_nurr elbir fırın var biliyor musun caddede manav falan var karşısında tam oradayım 🤣🤣gelirim tabi sende gelll sen neredesin tam