Ulviyedlnn Ebosamo bende bahata gidiyorum Fuat boraya siz hangi doktora gidiyorsunuz doğum ücreti öğrendiniz mi bu arada 🥰🫰🏼
Ebosamo Ulviyedlnn aysen hanıma gidiyorum dogumunuz ne zaman benimki ikiz oldugu için biraz fiyatı farklı
Nurci Momunddad ben atilla beye gidiyordum benimki riskli gebelikti plesenta aşağıda ve suyum sınırdaydı o nedenle hep sezeryan olarak konuştuk normal giden hamilelikte nasıl olur hiç bilmiyorum
Ulviyedlnn Ebosamo maşallah sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻♥️ benim Mart ortası gibi 34 haftalığım şuanda normal gözüküyor doğum pozisyonu ama nasıl olur bilemiyorum tabi nasip
Anne_elif Lumlum memnunum . Zaten sona geldik artık . 36+5 olduk . Bir ara Emine hanıma gittim. Şefik bey eğitimdeydi tetkikler için beni ona yolladı . Şimdi geri dönünce yine oma devam ediyorum . Emine hanım da çok iyi bir doktor.
Ramercan Medineuyanik valla bu mahallede yeniyim hahahah nasıl anlatsam bilemedim 🤣 buluşsak mı napsak 🤪
Medineuyanik Ramercan olur 😂 ben çoğu zaman kapalı pazarın üstündeki parka yürüyüşe cikiyorum haberlesip beraber çıkalım istersen
Merv18 nur34_ evet canım orada yapmayı düşünüyorum bende Aylin hanıma gidiyorum bayadir, normal mi oldu
Anne_elif Lumlum gop şemsipaşa demişsiniz . Ben pek bilmiyorum mahalleleri ama. 5 senedir İstanbul da yaşıyorum . Ben Sarıgöl tarafındayım. Kent konutlarında.