Mamaegi buussra-000 ben de bilge hastanesinin oradayım 😂 vialanda doğru dümdüz giderken a101in üstü büyük bina 😂
Momunddad Nurci Hayırlısı ile al kucağına insalalh benim ilk gebelik ve hiç bilgim yok hastanelerden bazı influecerlar var Avrasya da Fatma hanıma doğum olan memnunlarmis ama bilemedim. Senin doktorun normale mi teşvik etmisti yani suni sancısız
Nurci Momunddad ben atilla beye gidiyordum benimki riskli gebelikti plesenta aşağıda ve suyum sınırdaydı o nedenle hep sezeryan olarak konuştuk normal giden hamilelikte nasıl olur hiç bilmiyorum
Momunddad Cansu3333 hic olumlu şey duymadım 500 evlerdeki doktorlardan oyuzden sadece kontrollere irfana gidiyorum ama ilk doğumum buyuzden düzgün bir doktor arıyorum. Arnavutköye de yakın olmasını istiyorum. Sizin kaç haftalık
Cansu3333 Momunddad ben gecen hafta doğum yaptm gazi hastanesinde cok memnun kaldm buralarda cok aradm ama bulamadm maleaef
Busbusd1 Momunddad Avrupa hospitaldaki Elif hanıma iyi diyorlar bende irfan beye gidiyorum ama doğum sıkıntı işte
Busbusd1 Cansu3333 bende irfan beye gidiyorum 36 haftalık oldum ama nerde doğum yapacağım bilmiyorum Gazi hastanesinde doğum fiyatı nedir
gizemko aysenuroztunc canım yaa çok üzüldüm inşallah en güzel ve en hayırlı zamanda Allah nasip eder ☺️
gizemko aysenuroztunc tabiki bende çok isterim ☺️ bende birkaç hafta içerisinde doğum yapacağım bir de iki yaşında bir bebişkom daha var :) iş hayatına daha rahat dönebilmek adına üst üste yapanlardanım :)
aysenuroztunc gizemko maşallah Allah bağışlasın bebişini de sağlıkla kucağına al inşallah canım 🙏🏻darısı bizim gibi olmayanlara inşallah 🥹❣️