Elvn Kizlar civilden park yatak almayi dusunuyorum alan var mi kac tl memnun musunz hangi park yatagi aldiniz
Hanne Elvn Benim ilk bebeğim olacagi icin beşiği olsun istedim ve uzun yıllar kullanabileceği beşik aldım. Bi arkadasım iki çocuğuna da park yatak almıştı ve yirtilana kadar kullandım çok memnun kaldım demişti. Kullananlar memnun kalıyor daha sonra oyun alanı olarak da kullanılıyormuş sanırım.
Pinkyy Elvn canım bende çok kararsız kaldım,park yataktan herkes çok memnun kardeşimde yıllarca kullandı mesela,benim ikiz olacağı için çok seçeneğim yoktu,evin her yerine yatak koyamayacağım için 2tane park yatak aldım Kraft Calipso Elite modeli..
hohomoromu Elvn ben civilden aldın 2 sene önce kraftın 500 liraydı park beşik memnunum ilgileniyorlar garantisiyle faln beşikte cok kullanışlı sallama özellıgıde bar rahatça tasımabılır katlanabılıyor 👍🏻
Aysktr Elvn chicco lullago seyehat besiği aldım bugün geldi hatta cok iyi bisi 2 dakika da kuruluyor çantası var katlanılıp taşınabiliyor 6 ay kullanılabilir 9 kiloya kadar tasıyor yazıyor bakalım doğsun kullanıcaz insalah odasındaki beşik yatak odama sığmadı diye aldık bizde önerrim sana
Defne00Duru Ben civilden almadım ama park yatak kullandım ilk kızımda gayet memnun kaldım tavsiye ederim
dennis-busu Elvn ben kanz pretty aldım babymallde 499ken kalmadı diye çok üzülmüştüm haftasonu indiriminde 359a civilden aldım
Tubagrnc Elvn ben baby and plus ın kuş evler modelinden aldım ebebekten 300 liraya henüz kullanmadım ama çok içime sindi memnunum
Sibeltolga Tubagrnc https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-oyun-seyahat-katlanabilir-park-yatagi-p-byp-dlc3031/ bumu cnm
NurDemir Civilden değil ama Kraft Calipso Elite aldım canım henüz kullanmadık ama kumaşı ses yapmayan cinsten,ister sabit ister sallanır konumda olabiliyor,dönencesi var ninni,titreşim vs.tüm özellikleri var.Gri rengini aldık diğer park yataklara göre daha sade ve kaliteli duruyor İnşallah kullanmak da nasip olur.tavsiye ederim size de.
Tubagrnc Sibeltolga evet ben daha ucuza almıştım ama ürün bu gayet güzel zaten 3 yaşında falan bazalı yatak almayı planlıyorum bu sallanabiliyor bide müzikli bi aparatı var çok güzel müzikleri ışıklı falan dönence de almıcam bu sayede ben beğendim yani inşallah bebeiş de beğenir 😅
Candy_liz Elvn baby force modelini aldık civilden henüz kullanmadık ama bir arkadaşımız kullanıyordu memnundu biz de aldık.. Fiyatı da uygundu 359’du sanırım.. Bir bakın pahalılardan hiçbir farkı yok, satıcı da önermişti..
Sibeltolga Elvn bende senin gibi arastryorum günlerdir bakalm ne cıkcak ortaya yatak hediyeli olanlara bakıyorum genelde 20 haftalıgım erkenmi blmyorum 🙄
Sibeltolga Tubagrnc bitmiş ama 🙁 Bnde alcaktm Baktmda zaten sallanması dönencesi beni kendine cekti sallarken lusamba sesi geliyomu cnm bide yatagını nerden nekdara aldın
Tubagrnc Sibeltolga hiç dikkat etmedim sese ya gelmez heralde mağazalarda bulabilirsin yatağını da kraft marka 200 liraya falan almıştım net hatırlamıyorum fiyatı ama 60 liraya nevresim takımı aldım 35 liraya da lcw dan yorgan aldım toplam 500 e mal olmuştu
Sibeltolga Tubagrnc bi salla bakim geeliyomu ses mağazalara bi bakım burda yok ama inşallah bulurum cok begendm ya Kız lcw da yorganmı var