Srfe01 Aicsnpj4 ben heycsn yapıp ikinci kez anestezi almayı göze alamadım direk genel oldum tavsiye ederim
Sedacaner Aicsnpj4 her sezaryen doğum yapana bunu söylüyorum,kayısı kompostosu yapın yanınıza alın ,tuvalete çıkarıyor çok rahat ,sezaryenden sonra bu gaz çıkarma biraz zorlu oluyor ,hayırlısıyla kavuşun yavrunuza
Sedacaner mrv1903 korkmayın hiç bir şey hissetmiyorsunuz,daha bile iyi tamamen uyumamak 2.gebeliğim benimde
Bebehlimmm Aicsnpj4 aktardan rezene al rezene çayı demle gazımı hemen çıkardım şuan da kullanıyorum bebeğimin gazına iyi Geldi
mrv1903 Aicsnpj4 Öveni çok ama ben çok korkuyorum sonuçta karnın kesiliyor uyanık oluyorsun 🤦🏻♀️ Birde sonrasında baş ağrısı tutma olasılığı çok 🤦🏻♀️
Aicsnpj4 Moncuk7 doğacağı ana odaklanıp sakin kalmaya çalışıyorum ama insan ister istemez panikliyor😅 çok sağolun
Pinaargunes Aicsnpj4 bende panik atagim ben daha 17 haftamdayim ama genel dusunurken artik net bi şekilde spinal istiyorum😂 bence daha mantikli gelmeye başladı ve 40 dk dayanabilirim bence diyip kendimi dizginlemeye calisiyorum allah saglicakla kucagiba almayi nasip etsin bence de spinal inşallah güzel geçer 😍🙏
Cansu3333 Aicsnpj4 2 hafta önce oldum bende ama genel anestezi aldm belden uyussmalıdan korktm acıkcası bide panik atak olduğu için cesaret edemedm.narkoz etkisi kısa sürdü bende öyle bas ağrıdı falan cekmedm 7 saat sonra yürüttüler öyle korkulcak gibi olmadı oda herkesin bünyesi farklı olabilir ne kadar cok yürürsen okadar cabuk toplarsın sağ salim kucağna almayı nasip etsin allah hiç stres yapma kasma kendini yetet
Angelotte Aicsnpj4 Bolca kıyafet koy hem kendine hem bebeğe uzun etekli pijama almışsındır inşallah çok rahat oluyor. Sütün hemen gelmeyebilir herkesi tembihle özellikle eşini kimse moralini bozacak laflar etmesin. Gaz çıkarana kadar katı şeyler yedirmeyecekler boza al boza iç süt yapar. Sonda takılacağı için sürekli tuvalete gitmeyeceksin bol bol iç suyunu. Yanında en sevdiğin bebek bakımından anlayan sana da bebek gibi bakacak biri olsun. Eşin gelsin yürürken yanında olsun elini tutsun beraber yürüyün. Bol bol kanayacaksın regl olmuş gibi depend aldıysan rahat ediliyor ama bende çok kötü alerji yaptı minik minik içi su dolu kabarcıklar oldu kaşındıkça kaşındılar. Eğer sende de kaşınma olursa bil ki depend yapıyor ben sezeryansan sonra taktıkları flaster bant yaptı sanmıştım sonra popomda da olunca anladım depend yaptığını. Hastanenin taktığı bez o kadar rahat değil ama inan daha iyi oluyor takıp çıkarması sürekli değişeceksin kan aktığı için. Taburcu ederlerken su geçirmez bant takacaklar öyle duş alabiliyorsun eğer ki bant açılırsa korkup delirme hemen batikon ve su geçirmez bant alıp kendin tekrar yapıştırabilirsin. Omzunla boynun arasında bir noktaya bir ağrı vuracak bil ki o sıkışan çıkaramadığın gaz. Bebek hemşiresini sürekli çağır nasıl emzireceğini vs. Söylesin göstersin. Özeldeysen ağrı kesici istemekten de çekinme 🌹
1burcU1 Aicsnpj4 12 gün önce spinal sezeryan oldum çok zorlandım ama sorun tamamen benden kaynaklı oldu aniden suyum geldi ve geç saatte yemek yediğim için açlığımı beklemek zorunda kaldık ve 6 saat sancı çektim bu yüzden sezeryana alınırken sancılarımdan dolayı çok kastım kendimi hem sonda takılırken hemde belden iğne yapılırken sana tavsiyem kendini asla kasma çok rahat ol sadece bebeğine odaklan zaten bebeği görünce çok mutlu oluyorsun birde sezeryan sonrası ilk yürüyüş yaptırdıklarında yine aynı şekilde çok rahat ol kendini asla kasma ben sanırım panik atak geçirdim beni çok zor yürüttüler bu arada Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
1burcU1 Tinii_minii_mom panik atağı birebir yaşadım lütfen çabuk o rahat olun ben yapamadım rahat olamadım çok sıkıntı çektim bebeğime bile odaklanamadım iğne acıtmıyor hiç ama bunun için herşeyin başı rahat olmak
U-M_mom Aicsnpj4 Senin kararın ama bence genel ol çünkü belden vurulan iğne ileriye dönük bel ağrısı bırakıyor ve o an tansiyon düşüklüğü vs durumlarında anında genele çeviriyorlar belden vurulduğun iğne boşuna gitmiş oluyor tabi heyecanlanmam sakin kalırım diyorsan yine senin bileceğin iş canım sağlıkla al kucağına