Aicsnpj4 Belden uyuşturmalı istedim ama haliyle korkuyor insan, önerilerinize ve duanıza ihtiyacım var herkes sağ salim bebeğine kavuşur inşallah 🙏🏻
Busragokhan0911 Aicsnpj4 sezaryen sırasında başınızı çok oynatmamaya çalışın. Doğumdan sonra da nescafe, kahve tüketin. Baş ve boyun ağrısı olmaz. Sonrasında bol bol yürüyün. Emin olun yürüdükçe daha çabuk toparlanacaksınız
annesininaski_ Aicsnpj4 Sağlıklı bir şekilde alın bebeginizi kucağınıza inşaallah 🤲 pazartesi kaç haftalık oluyorsunuz bende sezeryan olacağım merak ediyorum ne zaman gün vercek
Busragokhan0911 Aicsnpj4 canım dümdüz durmasına gerek yok. Ameliyat esnasında stresten kafamızı çok oynatıyoruz istemsiz oluyor bu. Bir de çıktıktan sonra bir kaç saat aşırıya kaçmadan oynatın. Dikkat edin. Bana doktorum öyle söyledi hiç baş boyun ağrım olmadı 🤲🏻 kolay doğumlar olsun inşallah hepimizin 🤲🏻
Lutfiye20 Aicsnpj4 son ana kadar belden uyusmali istedim önümü ortunce panikledim genel anestezi yapın dedim hemen uyusturdular uyandığımda bebeğim ve ben odamızdaydik
Flowerrs Aicsnpj4 devlette mi olacaksınız bende devlette düşünüyorum ama tercih yapabiliyormuyuz belden yada komple uyutulmak gibi 2.ci sezeryan olacak benim
Prensesannesibir Flowerrs devlet hastanesinde de soruyorlar canım ben doğumhnaye gittiğim zaman bir kadını sezeryanla doğum yapacaktı doktor sordu belden mi uyuşturalım uyutalım mı seni diye
mrv1903 Bana hastane artık genel anestezi yapmıyoruz mecbur olmadıkça dedi bende çok korkuyorum spinalden
Sedacaner mrv1903 korkmayın hiç bir şey hissetmiyorsunuz,daha bile iyi tamamen uyumamak 2.gebeliğim benimde
semra2598 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizede çabucak şifa versin inşallah 🥰🥰 Devlette spinal veya genel anestezi seçme şansımız var mı acaba bilgisi olan var mı ?
Moncuk7 Aicsnpj4 ne söylenilse boş bence o kadar çok korktum ki sezeryandan iğne yapıldıktan sonra beni tamamen uyutun dememe rağmen ciddiye almadı doktorum iyiki de almamış doğduğu ana şahit olmak öpmek koklamak o ilk ağlayış sesini duymak çok güzeldi 😍 tavsiyem ameliyat sonrası giyeceğiniz geceliğin elbise ve kolay emzirebilecek şekilde olması çok rahattım ben o şekilde . Bolca kahve 🌺 kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻
Aicsnpj4 Moncuk7 doğacağı ana odaklanıp sakin kalmaya çalışıyorum ama insan ister istemez panikliyor😅 çok sağolun
Bsraacelik Ezgimomssx doktorum bana da belden uyuşturacağını söyledi bende korkarım panik yaparım dedim oda sakinleştirici yaparız merak etme dedi
Tinii_minii_mom Benimkide pazartesi şimdiden heyecanlıyım bakalımmmm panik atak tutmaz inşallah ameliyat sırasında uyutun beni diye ağlamam🥹
1burcU1 Tinii_minii_mom panik atağı birebir yaşadım lütfen çabuk o rahat olun ben yapamadım rahat olamadım çok sıkıntı çektim bebeğime bile odaklanamadım iğne acıtmıyor hiç ama bunun için herşeyin başı rahat olmak