Evet önemli bir durum ama doktorunuzun sizi korkutması biraz yersiz olmuş. Bende de kan uyuşmazlığı var hamileliğimi 5.haftamda şehirdışındayken öğrenmiştim orada gittiğim doktor kan uyuşmazlığınız var kalp atışını duyduktan sonra kanama yaşaman olası. Eğer öyle bir durum olursa gelirsin iğnesini yaparız diye anlatmıştı. Gerçi durumu bildiğim halde ben kanamayı görünce korkmuştum insanın elinde değil. Acile gittik hemen iğne yaptılar kanama o gün hemen kahverengi lekeye döndü. 1 aylık progestan verdi onu kullandım lekelerim devam etti bir süre ama doktor kan olmadığı sürece lekelenmeler sıkıntı değil dedi. Sonra ilacım bitmeden geçmişti zaten. İlacın bitiminde kontrole gittim doktorum bırakabilirsin artık dedi. Doğum anında da o iğneyi yapıyorlarmış sanırım. Ama iğneyi ihmal etmeyin mutlaka çok öenmli çünkü. İğne yaptırılmadığı takdirde bebeğinizin sıkıntılı durumla karşılaşması olası özellikle ilk gebelikten sonraki gebeliklerinizde. Bunu asla korkutmak için söylemiyorum doktorum bana bu şekilde söylemişti. İğne olunduğu sürece Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz🌸 sağlıkla alın kucağınıza♥️