Scldgtkn Tam zamanı işte bende 2 saatte bir acıkıyorum sürekli yemek istiyorum sürekli 🤦🏻♀️ Ama hiç kilo almadım henüz 😜
Medusa Ben de akşam balık yemiştim 🐟 salatada çiğ soğan vardı şu an bağırsaklarımda fadimenin düğünü var sizce normal mi 👫👭👭👫
Medusa Tontikinannesi 😂😂 ay napalım analık kolay değil. Geçen tuvaletin önünden geçmiş diyo ki içerde senfoni orkestrası mı dinliyorsun aşdkdş. Dedim he
Tontikinannesi Medusa Deseydin olabilir annelik halleri 😂😂Ben eşime diyorum siz bizim yaşadıklarımızın 3 te birini yaşasanız bir daha çocuk doğurmaya tövbe edersiniz🤣🤣
Medusa Tontikinannesi hahah sorma ben daha şimdiden ikinciyi ne zaman doğursam acaba diye düşünüyorum. Sıkılınca tek hamile sen misin diyo bazen sonra üzülüyor geliyor sarılıyor ☺️ Biz daha 16’yız anlayışlı olur inşallah.
Medusa Tontikinannesi ayyy ne güzel Ya senin bebeğin kocaman 💓 bizim bugün kontrolümüz var büyümüş müdür 3 haftada? Çok merak ediyorum 😍
Tontikinannesi Medusa Büyümez olur mu annesi gün gün büyüyor onlar😍Benim tontik kızım 3400 gr oldu.Doğana kadar da büyümeye devam edecek 😙🤗😍
hmmokk Sağlıklı sıhhatli doğumlar yapalım bebişlerimizde hayırla doğsun inşallah sonrasında Allah’ın izniyle yavaş yavaş veririz:) hoş emzirme sürecinde se bu iştah devam ederse biraz zor ama ossun 😂