hasret56 bayanlar acil yardımınıza ihtiyacım var psikolojim bozuldu artık çok yiyorum hiç doymuyorum gece yatmadan bile yemeden uyuyamıyorum ve çok kilo alıp şişmektende korkuyorum karnım aç olmasada gözüm aç 😂🥴
hmmokk hasret56 aaaa ben😂 normalde zaten çok iştahlıydım çok korkuyodum gebeliğin başında sonum ne olacak diye😬 38deyim çok şükür 12 kg aldım yiyorum ama hareketle dengelemeye çalışıyorum😊
Defnemmm2301 hasret56 aaa bennnn 🤣😁 bende öyleyim 32 haftalık hamileyim 15 kilo aldım sürekli yiyiyorum aradan yarım saat geçiyor gene açımmm 😁
Duygu_k hasret56 aaa ben 🤣🤣 39 hafta bitti 16 kilo aldım az önce eşim inşallah doğumdan sonra kapanır bu iştahın dedi 😂 normalde hiç böyle değildim ama artık son günler olmasının rahatlığı iyice sardı bedenimi 😂😂
hasret56 Defnemmm2301 sorma valla ya yerken umursamıyo insan ama yiyip bittiğinde pişmanlık yaşıyorum keşke yemeseydim😂😂
Defnemmm2301 hasret56 hiç pişmanlık yaşamıyorum o an yemeğin tadını çıkarıyorum hani normalde böyle değiliz ki kim bir ayda 4 kilo ama şimdi istemsizce acıkmalar kilo almalar filan herşey bebeklerimiz için 😁😁😁 kendimi öyle avutuyorum
Abcdef hasret56 aman dikkat daha çok erken ilerde ister istemez alınıyorrr engel olun ması zorlaşıyor
hasret56 Duygu_k aynen canım nasıl olsa göbeğimiz çıkıyor ye yiyebildiğin kadar😂 eşimde aynısı diyor senin yüzünden ben yiyemiyorum diyor ben yiyince o doyuyormuş😂
Tontikinannesi hasret56 Ben de bugün öyleyim 🤣Kıtlıktan çıkmış gibi dünyayı yedim yemin ederim🤣🤣🤣Ne yedin be kızım diyorum kendi kendime😁Inşallah sadece bugüne özeldir 😁
Duygu_k hasret56 aynı muhabbet bizde de sık sık olmaya başladı 😂 Perşembe günü doğum yapacağım eve geldikten sonra kedimize verdiğimiz kadar yemek koyacakmış önüme öyle diyor 😂😂
Tontikinannesi hasret56 Yaa öyle olmasın son haftalara geldik 😁Bu haftaya kadar fazla kilo almadan geldik.Bu saatten sonra olursa çok fenaaa😂😂😂
Hanne hasret56 Tarif bana ne kadar da benziyor ☺️ 39 haftamdayim açlık hissi hala gitmiş değil. bu hissi bastırmak icin Sık aralıklarla azar azar yiyip atıştırıyorum. Tam doyarak kalkmamaya çalışıyorum
Meeemoom hasret56 yaaa tam da olmak istediğim pozisyon 😣😣😣 17 gündür sadece meyve ve yoğurt yiyebiliyorum. Sıcak yemek yemeği nasıl özledim ah şu haftalar geçsede iştahım açılsa İnan kilo yu dert etmiycem 😉
hasret56 Meeemoom yok cnm inan ki hamile miyim değil miyim anlamadım hiç rahatsızlığım bile yok tek sıkıntı çoook yiyorum😃
hasret56 Tontikinannesi bak ne güzel sen almamışsın benim 100e yolum var sanırsm 😂😂 Ay Allah korusun 🥴
Nursen21 hasret56 şu Boğazı tutmanın bir yolu varsa banada söyleyin şifa niyetine yiyorum ama kilo oluyor ya