Makat bebek
Eesra2709 benimde 34-35. haftalarda bebeğimin kafası yukardaydı, 2hafta sonrasında doğum pozisyonunu almıştı geri. Sizin hep mi böyleydi makat geliş yani yoksa sonradan mı döndü? Benim bebiş fıldır fıldır dönüyordu içimde🤭 Doğumda sonunda doğum pozisyonundaydı kıpırdamadı ve normal doğdu. Doğum pozisyonuna dönmesi için aksak yürüyüş yapabirsiniz birde pilates topuyla hareketlere başlayabilirsiniz 36. Haftadan itibaren.
canparelerim_ bende 27 haftalığım iki üç muanedir makat geliş yine makat geliş dedi bi ay içerisinde dönmezse dönmez artık dedi endişelendim ya 32 den sonra alanı daralıyor dönmesi çok zor dedi ve 3 hafta sonra gel nst yapalım dedi sizce mat için erken değil mi
canparelerim_
Baştan beri hep makat gelişti 2 hafta önce dönmüştü başı aşağıya sonra tekrardan geri dönmüş 😊 alanı daraldı diye de dönemez diye korkuyorum
isum
Evet bunu duymuştum o an ki sancıyla bile dönen varmış ama doktorum 36. Hafta da gel eğer hala Makatsa ameliyat günü ayarlarız dedi bende açıkçası endişeliyim sezeryan olacaksam bile bebeğim ne zaman isterse o zaman gelmesini istiyorum ağrım sancım geldiği anda sezeryana girmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bebeğimi tehlikeye atmış olurmuyum
Eesra2709 bunu doktorunuzla konuşun, bebek dönmese bile ben kendi sancımı beklemek istiyorum, ameliyat günü belirlemek istemiyorum, gerçekten o doğal yolla gelen sancıların hem anneye hem bebeğe öyle büyük faydaları var ki, sütün kolay gelmesini sağlıyor, bebeğin doğum yolunu tatmasını sağlıyor, ortaya çıkan oksitosin bebekle annenin daha kolay bağlanmasını sağlıyor, öyle ameliyat günü vermek kolay geliyor doktorlara
Mymommm doğru alanı daraldığı için dönmeme ihtimali var ama son ana kadar dönme ihtimali de her zaman var, dedğim gibi benim bebiş son haftalar fıldır fıldır dönüyordu sürekli🤭 sizin bebişte dönebilir yani belli olmaz. Nts içinde evet erken sanki ama doktorunuz gerekli görmüş demek ki, endişelenmeyin girin bakalım ne diyecek.
Eesra2709 yinede doğuma kadar dönme ihtimali her zaman var. Siz sürekli aksak yürüyüş ve plates egzersizlerini yapın faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. Gönlünüzce olsun inşallah 🙏🌸
canparelerim_ inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰
Eesra2709 bende 36 + 1 oldum bebis daha dönmedi
Eesra2709 benim 37.hafta da döndü.
YarenUmut yaa ekstra bişey yapmadan kendi kendine mi döndü maşalllllaahh 🙏
Eesra2709 öyle walla kendi kendine döndü. Allah’ın işi.