esraalican0109 Aslishn Merhabalar benimde sat 10 Kasım 14 Aralık’ta keseyi gördü bu Cuma kalp atışını dinleyeceğiz inşallah 🙏🏻💓
Zhdmrt Sbht_grkm bana da bilgi vermedi kalp atımını duyduk minigumin ama kese boyu filan demedi😒 başka Dr gidicem
Cansu96 Aslishn canım kanaman olmadığı sürece korkma regl olcakmışgbii ağrılarım oluyordu benim de 5. Haftada şimdi ara ara oluyor sıklığı azaldı doktora sordum normal bebek yerleşiyor ortamına kanama olmazsa sıkıntı Yok dedi.
Aslishn Cansu96 sagol canim kalbini ve bebisi gorsem iyice icim rahatlicak😍 yardimci oldunuz herkes normal diyince icim rahatladi tesekkur ederm. Sat a gore 6+2 canim
Habibee Aslishn Evet canim kurtaj olunuyor. Saol canim cok sukur bende 8 haftalik oldum😘 seninki kac haftalik canim
Habibee Aslishn canim kanaman leke cok agrin olmadigi surece hersey yolundadir gonlunu ferah tut sen ne dusunursen o olur
Habibee Aslishn en son kontrole ne zmn gittin canim kac haftaliktin doktor herhangi gibi bisey soyledimi sana?
Aslishn Habibee gecen cuma gttm 3 gun once kese gorduk sadece hic bisey demedi canim doktor hic ilgilenmedi bile zaten ondan icim pek rahat degil
Aslishn Habibee hayir ozel canim doktordan hic memnun kalmadm degistim zaten haftaya sali baska doktora gidicem bu cumada devlete muayeneye gidicem hemde tahlil yaptiricam