Aslishn Habibee hadi ya bu zamana kadar gelirmiydi? Kurtaj gerekiyo yaziyo lekelenme yazmiyodu da nette ondan korktum belli olurdu o zaman suana kadar . sagol canim ya icimi rahatlattin. Sanada grcmis olsn bu arada 😖
Habibee Aslishn Evet canim kurtaj olunuyor. Saol canim cok sukur bende 8 haftalik oldum😘 seninki kac haftalik canim
Habibee Aslishn canim kanaman leke cok agrin olmadigi surece hersey yolundadir gonlunu ferah tut sen ne dusunursen o olur
Baysalli Burcuuuuuu ben de 6+2 yim 5+6 da keseyi gördük devlet hastanesinde 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için ama ben Çarşamba bı daha gozukucem başka bı doktora
Aslishn Baysalli seninlede ayniyiz canim bende cuma devlete kan vermek icin gidicem muayenede olcam umarim o gun gorurum normaldr ozeldeki randevum haftaya sali
Aslishn Yagmurkrtoglu Nagihaneskikilic Habibenr Habibee Fatmaa123 Baysalli yesilanne97 Arkadaslar selin insta hesabi acti ama gormediniz sanirim isterseniz 6 haftalik hamileler olarak instagram grubundan konusalim birbirimize bilgi veririz allah korusun kotu durumladan haberdar ederiz aklimiza takilanlari sorariz. Benim insta hrsabim aslicerensahin beni eklerseniz grup acip sizi gruba eklicem etiketlemeyi unuttuklarm varsa ozur dilerm sizlerde ekleyebilirsiniz...
Aslishn Habibenr ben sordm bana hangi hamilelerde ne agrilar oluyo bilemeyiz tehlikelide olabilir normalde olabilir dedi uyuz doktor😡
Baysalli Aslishn kesemi 16 mm ölçtü doktor aslında kalp atışını fln duymuştuk biz kizimdayken ama bu sefer 10 gün sonra dedi
Ebru4806 Aslishn senınle aynıyıs yarn doktor randevum var ınsalah bebegmıde kalp atısınıda duyarm canm
Zhdmrt Sbht_grkm bana da bilgi vermedi kalp atımını duyduk minigumin ama kese boyu filan demedi😒 başka Dr gidicem