EdaninBebegi Mltmbrz bence iptal etmeyin siz kendiniz kaçkardaki doktordan kesin bilgi alın yeniden. Bu arada ben yarın sabah rizeye filiz hanıma sıra çekmeye gideceğim bakalım neler olacak kabul edecek mi 🥲
EdaninBebegi Mltmbrz bugün sabah sıra çektim doktor zeynep hanımdan ve beni kabul etti çok şükür. Ama selam hanımla odaları yan yanaydı selma hanım herkesi eğitim ve araştırmaya yönlendirdi bilginiz olsun 👍😊
EdaninBebegi Emaynn yani doğum için acilden rize devlete giriş yapsak sevkz etmiyorlar doğum orada oluyor doğru mu anladım?
Emaynn EdaninBebegi şöyle kackar seni ambulansla rize devlete yollar ama orda yer yoksa almazlar egitim arastırmaya gönderirler. Ama sen kendin rize devlet acile gidersen orda mecbur alırlar geri göndermezlee dedi
Seda344 Benim kuzenlerim yengelerim arkadaşlarımdan herkes Rize devlette doğum yaptı. Çok memnunlar. Bende Rize’de olsaydım. Kesin devlette doğum yapardım.
Mltmbrz B1cnm normalde yaptırıyorlar zaten ama icap yapan çocuk doktoru olmadığı için kurallar gereği şu an yaptıramıyorlarmış
EdaninBebegi Mltmbrz bende size bakmaya girdim foruma 😊 çok sevindim gerçekten kaçıncı haftadaydınız? Eşime diyorum bidaha hamile kalırsam direkt olarak rize devletten başlayacağım:)
Mltmbrz EdaninBebegi şu an 31+2 yim 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım ☺️ ilk doğumuda Rize devlette yapmıştım zaten ☺️ senin kaç haftalık oldu 🥰
EfnanEksi Mltmbrz ben devlet hastanesinde yapıcam cuma günü. Doktorum Filiz Erdemli. Ben çok memnunum. İlk oğlumun doğumundadw Filiz hanıma gitmiştim
Mltmbrz EfnanEksi bende ilk doğumumu Rize devlette yapmıştım doktorum filiz hanımdı ama doğumda selma hanımın nöbet günüydü şansıma. Keşke bende filiz hanıma denk gelebilseydim
EfnanEksi EdaninBebegi sabahtan sıra almayı düşünüyorsanız en geç 6.30 da orda olmanız gerekiyor. Sekreter 8 de geliyor ama. 5 de gelenler oluyor. Kağıda isim yazılıyor
EdaninBebegi EfnanEksi ay ne kadar zor ya inanılmaz gerçekten, neyseki hallettim ben kabul etti doktor takip etmeyi