EdaninBebegi esmaaykur anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 ben dinlenmeye geçtim sürekli olarak uzanıyorum bakalım
EdaninBebegi Mltmbrz Canım resmi çekmişim ama yüklemeyi unutmuşum ya bu şekilde gözüküyor en solda aşağıdaki çizgi de sancı var
esmaaykur EdaninBebegi bende bugun girdim nts hersey normal dedı doktor çok şükür oğlanıda sünnet ettirdim uygulamaya göre don 32 gün hakkımızda hayırlısı
esmaaykur EdaninBebegi çoçuk cerrahı yada genel cerrah canım çoçuk cerrahı arastırmada var ameliyathaneleri tadilatta diye gün vermiyolar o yüzden devlete hastanesinde genel cerrah oguzhan hoca yaptı
Mltmbrz EdaninBebegi valla beklemedeyiz öğlen kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş 37+3 olduk. 36 da yalancı sancılarım vardı çok erken gelecek heralde dedim ama kesildi şu an oda yok 😂 sen nasılsın nasıl gidiyo
esmaaykur EdaninBebegi 36+2 oldum canım şu an herşey normal gidiyor cuma günü kontrole gidicem bakalım nedir ne degıldır
esmaaykur Mltmbrz hayırlısıyla gelsin minnoşlarımız bende çok merak edıyorum birde 3 müz aynı gün doğruyormuşuz :) doğuma giden burdan hbr versin
EdaninBebegi Mltmbrz benimde dün randevum vardı tehlikeyi atlatmışım :) 36+2 oldum bugün. Bidaha bayramdan sonra çağırdı. Bakalım neler bekliyor bizi 😁
Mltmbrz EdaninBebegi ya çok sevindim tehlikeyi atlatmana. Bende sıra bekliyorum şimdi bakalım ne diyecek 🥰 kaç kilo olmuş bebişin