Rabiul miniiiikfasulye ilk haftalar küçük olduğu için belli olmuyor ama sıkışık olursan görüş açısı net oluyor 😘😘 ilk 2 muayeneye bu şekilde gidebilirsin canım , geç döllenme değilse 6. Haftada kalp atışını duyarsın
Rabiul Yazgull_kurt22 çok erken canım çıkması için adetten başlangıç gününden 1 hatta sonra gitsen daha iyi sonuç alırsın
xhbgns miniiiikfasulye Beta sonucunuza göre var hayırlı olsun 🌸 Tekrar artış olup olmadığını gözlemelemek isteyecektir doktorunuz randevu alıp muayene olun bence 2 gün içerisinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🌸
Yazgull_kurt22 @Rabiul neden cıkmasın cıktı işte 277 iyi bence salı geri cağırdi. Tekrar bakacak varsa her türlü cıkıyor
Rabiul Yazgull_kurt22 ben kötü demedim ki zaten daha erken dedim görüş için erken bastırarak bakıyor zaten net görebilmek için 2 gün gecikmeyle öğrendim 5 gün sonra doktorum çağırdı onda bile hem sıkışıktım hem bastırarak baktı geç döllenme de değildi
Yazgull_kurt22 @Rabiul yanliş anlamayın kötü bişi dediniz demedi zaten 8 iebile öğrenen var ama ultrason için tabikide beklemek kazım
Rabiul Yazgull_kurt22 ben sonuç için demedim , daha ultrasonda gözükmesi için erken dedim sizinki regle 4 gün vardı sanırım daha gözükmesi için çok küçük
Rabiul Yazgull_kurt22 yanıtlarken yandaki sayıları silerseniz hangi posta yanıt verdiğinizi bilemeyiz lütfen silmeyin ♥️
Dilaradefe28 miniiiikfasulye canim bende adetim 2. Gunu olmadim testim negatif gecikmem olmaz benimdemi boyle acaba 😒
miniiiikfasulye Dilaradefe28 Bence bekle canim benim normalde 2 gün 4 gün gecikirdi içime doğdu çıktı bilmiyorum normalde gecikir mi adetin