seyma5353- Kubraygt yatay gorsellerde daha cok belli oluyo canm ama bu pozun aynisini atayim sana benm gorduklerim kiz pipi boyle olmazki ama eminde konusmak istemem tahminci degilim sonucta
Papatya123_ Ebrarabla_06 tabi yazacağım İnşAllah bi kızım var Tekrar kızım olsa da güzel olur farklı olsada nasip sadece merak oluyor Özelde 75 % erkek dedi devlette sanırım 15 + 3 olduğu İçin sadece erkeğe daha yakınım erkek dedi
Ebrarabla_06 Papatya123_ İnşallah canım benim bu sefer erkek olur her iki meyveden de tatmış olursun 🥰
seyma5353- Kubraygt bak canm en basta kizmi erkekmi yaziyoya o kiz cnsiyet vdyosuydu ben izledim bak seninki ayni
Kubraygt seyma5353- sen görüyosun ben asla göremiyorum 😂😂😂 neyse 2 gün sonra yine gidecm bakalm ne der
seyma5353- Kubraygt ahahhaha bosunami yirttim kendimi burda allah seni iyyy etsin insallah yanilmam canm benmde iki oglum var benim ultrasyonum da kiz gorunuyo ama dr erkek gbi dedi. size dr bi tahminde bulundumu
Kubraygt seyma5353- kız vallahi hiç anlamıyorum bu işlerden😅😅 geçen hafta erkek gibi dedi ama bu hafta daha net söyler artık
seyma5353- Kubraygt banada devletteki erkek gbi dedi ozeldeki kiz dedi hangisine inanayim smdi ama ben kiz olduguna eminim cnku benmkinin vdyosunda bacak arasi bos buda benim supriz yumurtam 💜💙🥰
mom-2024 seyma5353- hiç kız belirtileri yok hep rüyamdada erkek görüyordum. Umarım 12.haftada benimde gösterir cinsiyetini. Aklımdasın öğrenince yazarım ❤️
Cgunes Ebrarabla_06 sağlıkla inşallah.bir tane prensesim var.bir de erkek olursa Allah iki duyguyu da yaşamayı nasip etsin.bi de bu sağ taraf sol taraf meselesi varmış güya sol tarafta ise kız sağ tarafta ise erkek ama ben pek inanmıyorum 😂😂
Ayker1 Ebrarabla_06 https://mutluresim.com/image/f2cf2497-2e10-4f0a-aac7-02911d53f478.nSvbuo bizi de yorumlayabilir misiniz 😊