kubra9692 seyma5353- evet benimkinde yukarı dogru ama diğer resimde hiç yok acaba bacakları kapattığı için mi
seyma5353- meva_apo25 birsey soylemek benim icn cok riskli ben bisey goremiyorum daha bilgili arkadaslar var belki onlar soyliyebilir.
Papatya123_ seyma5353- Özelde ki resim aslında devlette yuvarlak içine aldığım yerde çıkıntı var sanki aşağı kısmı siyah çıkmış ultrason kağıdında acaba o yüzden mi kız deniliyor 🙂
seyma5353- Kubraygt yatay gorsellerde daha cok belli oluyo canm ama bu pozun aynisini atayim sana benm gorduklerim kiz pipi boyle olmazki ama eminde konusmak istemem tahminci degilim sonucta
seyma5353- Kubraygt bak canm en basta kizmi erkekmi yaziyoya o kiz cnsiyet vdyosuydu ben izledim bak seninki ayni
Ebrarabla_06 Papatya123_ Rabbim gönlündekini versin inşallah canım benim kesinleşsin mutlaka yaz olur mu canım🥰
Papatya123_ Ebrarabla_06 tabi yazacağım İnşAllah bi kızım var Tekrar kızım olsa da güzel olur farklı olsada nasip sadece merak oluyor Özelde 75 % erkek dedi devlette sanırım 15 + 3 olduğu İçin sadece erkeğe daha yakınım erkek dedi