Edaaaaaaaaaaa Merhaba doktor bana kaç haftalık olduğunu önceki gittiğimde görmediği için söylemedi uygulama bugün 6 haftalık gösteriyor. Doktorunuzla uygulama aynı mı ? uygulama doğru mu hesaplıyor
1palyaco Edaaaaaaaaaaa erken öğrendiysen söylemeyebilir aslında adet tarihini aldıysa senden bilir ama erken diye söylememiştir bana da söylememişti .
Hulo2105 Edaaaaaaaaaaa merhaba canım. Doktor 10. Haftamda bana düzeltilmiş satımı söyledi. Ondan öncesinde hiç hafta söylemedi. İlk kontrolde bana bebek büyüyünce baş ve popo mesafesini ölçüp haftanı öyle söyliycem demişti. Benim satım 11 kasımdı. Ölçümlere göre düzeltilmiş sat 18 kasım oldu. 1 hafta oynama oldu yani.
Mamaegi Edaaaaaaaaaaa geç döllenme gibi bi durum olabiliyor ilk aylar ultrasonu baz alın ilerleyen zamanda zaten bebek yakalıyor haftasını
Anonimoo Benim doktorumun söylediği ile uygulama şuan birerbir gidiyor bazen bir iki gün oynuyır en fazla
Edaaaaaaaaaaa 1palyaco adet tarihine göre kimi uygulamada 1 hafta falan oynuyor yarın randevum var hayırlısı bakalım inşallah duyarız kalp atışını
Yesimseen Edaaaaaaaaaaa ay inşallah bende bugğn keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi bebek henüz göürlmedi
1palyaco Edaaaaaaaaaaa aynen oynama olur benimde olmuştu ama sonra gününü yakalıyor . Duyarsınız inşallah 🌸
1H1Smomyloading alxasovakovser 5. Hafta civarı kese 6-7. Hafta civarı da kalp atılı duyulur genel de ama tani bunların dışında kalan istisnai durumlarda oluyor misal bende4+4 te keseyi görmüştük.
Emnnur Yesimseen bende bugün uygulamaya göre 5 haftaya girdim doktor randevuma pazartesi Allah izin verirse keseyi görücez