busduuk1914 mucizem4423 benim ilk testim böyle çıkmıştı negatif diye atmıştım ertesi gün kan sonucum çıktı pozitifmiş meğer 😂 inşallah sizinde pozitiftir 💕
Haticecebrail21 Hayalet çizginiz var 😊hamilesinizdir inşallah kan verin 2 günde bir tekrar ettirin yükseldiğini görmek icin
mucizem4423 Asill22 evet hemen belirdi ilk defa böyle görüyorum gibi ben de tecrübeli olanlar varsa fikir alayım dedim 💕
mucizem4423 Ay bana da öyle geliyor sabah ilk işim önce testi tekrarlamak sonra kan vermek adet de olacak gibiyim çok garip bilmiyorum
B1cnm burda artık silik cizği görmekten çoğu da negatif çıkıyor senin için demiyorum ama bu sene ki testlere hiç güvenmiyorum kan tek doğru eskiden bu testler şaşırtmazdı şuan 10 kişiden en az 5 yalancı pozitif
mucizem4423 B1cnm hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 5. Ayım deniyoruz bakalım nasip kısmet gerisi rabbimin bileceği iş hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah
mucizem4423 81Asu yarın bi tekrar idrar bakayım yine böyle silikse bi kan vereyim diyorum inşallah bakalım hayırlısı olsun
mucizem4423 ipekbk hayırlısı olsun inşallah benim başka testim yok yarın bakıcam artık haberleşelim 💕
mucizem4423 ipekbk var mı yok mu diye bakmaktan gözlerim kör oldu snsjsjsjsj ay varsa diye de değişik bi korku sardı hem çok istiyorum hem ödüm patlıyo gibi