Anne29 annesi53 benimde bir oğlum var 17 haftalık hamileyim asla göstermedi saliya kadar devlette gidiyorum kendi doktorum göremedi biraz daha iyi cihazı olan doktora yönlendirdi oda uzun uğraşlar sonucu erkek hayırlı olsun dedi ama degisirmi bilmiyorum bir kızım olsun isterdim böyle düşündüğüm içinde kendime ve karnimdakine haksızlık yapiyormusim gibi hissettim Allah’ım sağlıklı doğmasını nasıl etsin
Demet-Eser Prmas61 öncelikle saglikli hayırlı evlat olsunlar tabiki benim 18 haftada erkek denilmisti fakat 22de kiz oldugununsoyledi doktorlar
Sevda7 Merhabaaa bende sizin gibiyim. 1 oğlum var kızım olsun cok istiyorum 14 haftalıgım gece. Gafta gittin erkege benzıyor dedi haftaya tekrar gidicem önce sağlık ama kızs dönüşmesini cok isterim tüm yorumları okudum bi umut bağladık😂💕
Zumra_zelal3 Prmas61 erkek bebisde genelde değişme olmuyor bizede 11 haftalikken erkeğe benziyor dedi doktor 15 haftalikken kesinleşti oğlumuz olacak Allah nasip kısmet ederse
Mrstemell Ben de 10+6 da gittim devlette bir doktora cinsiyeti hiç sormadım ama kendisi oğlana benzetiyorum dedi. Ama burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilk haftalarda yanılma payı yüksek oluyor. Bakalım ne çıkacak 🤗
Gizemavcii08 Prmas61 benim 14 haftalıkken erkek dendi sonra 19. Haftada gittiğimde doktorum bebeğimizin kız olduğunu detaylı ultrasonda daha net belli olacağını söyledi ve orada da kız çıktı olabiliyor böyle şeyler 😂
Papatya123_ Emirinkardesigeliyor erkeğe benziyor denildiğinde bacak arası resmî verdiler mi veya baktılar mı acaba bende 12 + 5 de özelde erkek dedi bacak arası resmî verdi 15 + 3 devlette de erkeğe benziyor dedi bacak arası resmî verdi
2_erkek_annesi Prmas61 erkek hemen biliniyor benim 2 side 12. Haftalarında pipisi annesi bu dediler doktorlar 2 side erkek kız baya zorluyor falan diyolarya bilmiyorum kordonla pipiyi benim gittiğim tüm doktorlar ayırt etti yani hatta hocam kız olma ihtimali azda olsun yok mu demiştim 2. Oğlumda asla dedi bak pipisi dedi☺️
Denizz6161 Prmas61 ben de aynu durumdayım ilk çocuğum erkek hiçbir belirtim olmamıştı bunda resmen dediklerinizin aynısını yaşıyorun 13. Haftadaym daha öğrenemedik biz ben kız bekliyorum ama burda bikaç kişiye sorduğumda erkeğe benziyo dediler😄