Srfe01 Prmas61 yani erkek dedi emin misiniz hocam dedim daha net soylemeyim ama yukdek ihtimal öyle dedi erkeğe benziyo dedi
Zeyyoo Bize 14 de net erkek dedi ozeldeki doktorum, 19 haftada gittim erkek değil, net diyemiyorum perinatolojiye git dedi, orda da detaylıya girdim üç doktor baktı çok yüksek ihtimalle kız Bebek erkek değil dediler iki hafta sonra tekrar bakalım dediler.
Sensizolmaz Baharburcu erkek bebek istiyorum tabi hayırlı sağlıklı olsun kızlarım var erkek bebek istiyoruz 5. hamileyim
Pinaargunes miniksevdamm bunu dediklerinde pipisini görmüslermiydi 😂 benim gördüler yani öyle görüp sonradan kız diyen bile oluyomus merak ettim🙏
miniksevdamm Pinaargunes yani hangisi pipisi demedim ama 2 defa ayrı muayene de erkek dedi görmese demez galiba 😂
Zeyasln Prmas61 bende Bi umut bekledim rn sonunda pipi fotosunu verdiler elime 😅😂😂 detaylı var ayın 15inde değişmez daha sanmıyorum ama 😅
Bebetoomm Prmas61 bana 13. Haftada erkek gibi demişti 16 olduk şimdide kız gibi dedi benimde bir oğlum var hayırlısı😁
ucpprensesannesii27 Baharburcu evet bende keseyi ilk gördüğüm de erkek sanmıştım fasulye gibi diye ama kızmış 😄😄
Anne29 annesi53 benimde bir oğlum var 17 haftalık hamileyim asla göstermedi saliya kadar devlette gidiyorum kendi doktorum göremedi biraz daha iyi cihazı olan doktora yönlendirdi oda uzun uğraşlar sonucu erkek hayırlı olsun dedi ama degisirmi bilmiyorum bir kızım olsun isterdim böyle düşündüğüm içinde kendime ve karnimdakine haksızlık yapiyormusim gibi hissettim Allah’ım sağlıklı doğmasını nasıl etsin