Twochildren Prmas61 2 gebeliğimde de aynısını dediler önce erkek sonradan 2si de kız çok şükür 🙏 önemli olan sağlıklı olmaları ama kızdan hep gönlüm yanaydı
Acelyapova Prmas61 Ay kizlar doktor bana 13. Haftada erkek dedi pipiside baya gozukuyor ama hala kiza donme ihtimali varmidir veya boyle ultrasonda gorup kiz denilen varmi sonradan
seyma5353- Acelyapova bayagi pipi var kuzum benm dr pipi ortada yok bacak arasi bos sadece cikinti var ve erkek dedi kiza donerse yolacam doktoru
Baharburcu Prmas61 benimde ilk kez fasülye gibi acaba erkek mi 😊 Bulantım çabuk geçti bunda da mesela. Hemen belim ağrıyor çok ayakta kalırsam.
Sensizolmaz Baharburcu aynı benim kesem fasulye bulantım yoktu bu sanciyi ağrıyı belimde ayaklarımda çekiyorum yinede kısmet Erkek bebek belirtileri diyorlar
MadameNoire Prmas61 o yüzden kesin diye güvenmeyin hep bi ihtimal var.. biz eşimle bu yüzden ortak renklerden aldık ve iki cinsiyete de isim belirledik .. kısmet 🥰 bana da erkek dendi belli olmaz 🤭
Sensizolmaz Prmas61 doktorda detayliya yönlendirdi ama gitmedim firsat vermediler Eşim ailemle kaynanamla biraz sıkıntım oldu ne Zaman hamile kalsam kaynanam olay çıkartır kıskançlık herhalde 😂😂
Baharburcu Sensizolmaz ay inşallah peki kese fotosu var mı benimkiyle aynı mı acaba bide kese fasülye ama bebek yuvarlaksa kız diyen de var sizin nasıl
Zmra-13 Sensizolmaz fasulye kese nasil acaba benimde suanki öyle heralde yanlis gormuyosam fasulyeye benziyo
Srfe01 Prmas61 bana da 10. Haftada erkek dendi ama kız istiyorum oğlum var bakalım gideceğiz 1 hafta sonra özel hastaneyde doktorun cihazı iyiyse yanılma payı yoktur bence
seyma5353- Defnesuu banada 11 .haftada usak dediler ama nette cok baktim benimki kiza benziyo ve ortada pipi denen sey yok iki oglumdan deneyimliyim pipiyi gormeden erkek nasil dedi hala soktayim insallah yaniliyo doktorum ve kizim olur cok istiyirum iki oglum var
Rkyeeeeee Bana ikili tarama da özel de 10 dakika incele8d doktor 11 haftalikti kız gibi dedi 13 hafta da devlete gittik 2 dakika baktı bakmadı ortasını gördüm erkek kesin dedi umarım benimki de değişir kızlar bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum